profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mārtiņš Sesks aizvada pirmos rallija testus uz asfalta (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 20.04.2018 - 00:07 Mārtiņš Sesks aizvada pirmos rallija testus uz asfalta (FOTO)
Foto: No sportista personīgā arhīva

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrais posms no 3. - 5.maijam norisināsies Kanāriju salās, kur ''ERC Junior U27'' klasē uz starta izies arī Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Šis būs sezonas pirmais asfalta rallijs, tāpēc, lai labāk sagatavotos šim asfalta rallijam, Mārtiņš ar treneri Uldi Briedi aizvadīja asfalta testus. Šie Mārtiņam bija pirmie asfalta testi, jo līdz šim uz šāda seguma Mārtiņš rallijā vēl nav braucis.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Kā portālam Go4speed atzina Sesks, tad vienas dienas testos Polijā kopā tika nobraukti ap 80 kilometriem. ''Kopumā testi aizritēja labi. Lielākā atšķirība bija tā, ka jāpierod pie saķeres, kas arī bija pats galvenais uzdevums, lai jau nākamajos oficiālajos testos pirms Kanāriju salu rallija mēs varētu jau vairāk domāt par aprašanu ar tā rallija specifisko segumu un strādāt pie regulējumiem. Šajos testos galvenais bija iemācīties braukt pa asfaltu, lai arī, protams, pēc vieniem testiem nevaru teikt, ka esmu ļoti pieradis pie asfalta. Vajag vairāk nobrauktus kilometrus, lai justos labāk. Braukšanas stils uz asfalta ir pilnīgi savādāks,'' stāsta Mārtiņš Sesks, kurš pirmajā posmā izcīnīja trešo vietu ''ERC Junior U27'' klasē.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Sesks aizvadīja testus ar krievu komandas TB Racing ''Opel Adam R2'' autommašīnu. Jāatzīmē, ka arī komandai šie bija pirmie testi ar Opel automašīnu.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Mārtiņš piebilda, ka par Talsu rallija vēl ir neziņa. ''Šobrīd tiešām nezinu, ar ko braukšu Talsos. Pie tā šobrīd tiek aktīvi strādāts. Darām visu, lai Talsos uz starta izietu ar ''Opel Adam R2'','' nobeidz Mārtiņš, kurš paralēli aizvada fiziskos treniņus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png