profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ERČ čempions Kajetanovičs un viņa ilggadējais stūrmanis pārtrauc sadarbību

Go4speed 03.03.2018 - 14:16 ERČ čempions Kajetanovičs un viņa ilggadējais stūrmanis pārtrauc sadarbību
Jaroslavs Barans un Kajetans Kajetanovičs. Foto: No sportista personīgā arhīva

Kopš 2009.gada Kajetana Kajetanoviča stūrmanis bija Jaroslavs Barans. Abi sportisti kopā startēja ne tikai Polijas rallija čempionātā, bet arī Eiropas rallija čempionātā (ERČ) un citos rallijos.

Kopā abi braucēji startēja 80 rallijos, kuros tika uzvarēts 31 rallijā, kā arī vairāk nekā 50 reizes tika kāpts uz goda pjedestāla. Taču sestdien Polijas un trīskārtējais ERČ čempions Kajetanovičs paziņoja, ka viņa un stūrmaņa ceļi šķiras.


Foto: Marcin Snopkowski

''Mūsu sadarbība, kas balstījās uz savstarpēju un mutisku uzticēšanos, ilga deviņus gadus. Mēs kopā izcīnījām lieliskus panākumus, sasniedzām daudz aizraujošus brīžus un neaizmirstamas atmiņas. Mēs kopā uzvarējām visu, par ko sapņojām. Varbūt vēl vairāk. Mēs izcīnījām četrus Polijas rallija čempiontitulus un trīs ERČ titulus.''


Ekipāža 2016.gada Rally Liepāja pēc čempiontitula izcīnīšanas. Foto: Marcin Snopkowski

''Šajā kopā pavadītajā laikā mēs pieņēmām dažādus lēmumus. Pēdējais no tiem ir sākt jaunus izaicinājumus, kurus mēs centīsimies sasniegt, katrs ejot savu ceļu... Mēs sakām paldies visiem – partneriem, žurnālistiem, faniem, draugiem un mūsu tuvākajiem un dārgākajiem. Mēs ceram, ka mūsu kopējais laiks, sadarbojoties kā sportistiem, kas jau ir mums aiz muguras, jūsu atmiņā paliks kā neaizmirstams laiks Polijas un Eiropas rallija vēsturē,'' tā savā paziņojumā raksta Kajetans Kajetanovičs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png