profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks atklāj nākamās sezonas plānus, pilots plāno iepazīties arī ar WRC posmiem

Go4speed 05.11.2017 - 23:49 Lukjaņuks atklāj nākamās sezonas plānus, pilots plāno iepazīties arī ar WRC posmiem
Foto: Lina Arnautova

Krievu rallija braucējs Aleksejs Lukjaņuks portālā ru.motorsport.com atklājis, ka arī nākamajā sezonā viņš startēs Eiropas rallija čempionātā (ERČ), kā arī plānos ir piedalīties Čehijas asfalta rallijos. Tāpat sportists plānojot pierakstīt vairāku WRC posmu trases.

Jautāts, kā sportists vērtē šo sezonu, kurā krievu braucējs izcīnīja ceturto vietu ERČ kopvērtējumā, Lukjaņuks bija tiešs. ''Izņemot vārdu izgāšanās, nekas cits man galvā nenāk. Bet, ja godīgi, tad tīri par manām kļūdām var uzskatīt Polijas ERČ ralliju. Pārējās avārijas bija neveiksmes un apstākļu sakritības. Tehnisku problēmu šogad bija daudz mazāk nekā iepriekš.


Foto: Lina Arnautova

''Ja runājam par nākamo gadu, tad, pateicoties maniem sponsoriem, mēs atkal turpināsim startēt ERČ. Trases mums jau ir labi zināmas, arī ātrums ir. Mašīna un komanda būs tā pati, bet cerība būs jauna. Atliek vien nepaslīdēt uz banāna mizas. Vēl ir plānā startēt Čehijas asfalta rallijos. Papildus tam gribētu ziemā uzturēt formu un startēt ar mūsu lietuviešu ''Mitsubishi Lancer Evo X'' automašīnu. Atliek gaidīt Baltijas rallija kalendāru un meklēt finanses.''

Jāpiebilst, ka portālā ru.motorsport.com un dragtimes.ru Lukjaņuks atzina, ka ''Plānojam iepazīties un pierakstīt trases arī vairākos WRC posmos. Lai gūtu pieredzi un visādiem gadījumiem (smaida). Domāju, tas būs labs treniņš,'' nobeidz Lukjaņuks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png