profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Angļu sportiste: Ir jāklausās rūpīgāk stenogramma (VIDEO)

Go4speed 08.04.2017 - 09:35 Angļu sportiste: Ir jāklausās rūpīgāk stenogramma (VIDEO)
Foto: FIA ERC

Azoru salu rallijā, kas bija pirmais Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms šogad, starp visām klasēm bija arī dāmu klase, kurā startēja divas sportistes – Tamāra Molinaro un Ketija Muningsa. Taču sekmes dāmām bija dažādas.

Uzvaras laurus plūca Molinaro ekipāža, kamēr 19 gadus vecā Muningsa otrās dienas pirmajā posmā piedzīvoja avāriju. ''Šīs mums bija neveiksmīgas brīvdienas, taču ir arī pozitīvas lietas, kuras var paņemt no šī rallija. Bija pagājis ilgs laiks kopš mana pēdējā rallija Latvijā (septembrī ''Rally Liepāja''), taču pirms šī posma mēs bijām aizvadījuši labus testus. Plāns bija braukt vienā ritmā un lēnām celt pārliecību,'' stāsta Ketija Muningsa, kura, par laimi, avārijā necieta.


Molinaro ekipāža. Foto: Josef Petrů

''Ceturtdienas ātrumposmi bija labi – bija mazas kļūdas, taču jutu, ka turpinājumā būsim ātrāki. Taču tad piektdienas pirmajā ātrumposmā trīs kilometrus no starta man nepaveicās. Tajā līkumā, ko jau iepriekš zināju, iebraucu par ātru. Kad to sapratu, bija jau par vēlu. Šajā pašā vietā vairākām mašīnām bija problēmas, taču mums nepaveicās un mēs uzmetām kūleni. Ir jāklausās rūpīgāk stenogramma, taču tas viss ir daļa no mācīšanās procesa.''

Tikmēr uzvaru izcīnīja Tamāra Molinaro, kura palika arī ceturtajā vietā ERC Junior U27 ieskaitē. ''Rallijs aizritēja labi. Nevaru teikt, ka neesmu priecīga, jo tā nebūtu taisnība. Ja otrajā dienā nebūtu trāpījuši pa akmeni, tad ERC Junior U27 ieskaitē būtu otrie, taču, neko darīt. Mēs parādījām, ka esam konkurētspējīgi, kas arī bija mūsu mērķis. ''ERC Ladies'' ieskaitē sakrājām vērtīgus punktus, kas bija mūsu un komandas mērķis,'' tā Tamāra Molinaro.

Sportistes avārija (no 0:25)


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png