profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čempions Kajetanovičs šosezon centīsies ieiet ERČ vēsturē

Go4speed 29.03.2017 - 23:21 Čempions Kajetanovičs šosezon centīsies ieiet ERČ vēsturē
Kajetans Kajetanovičs. Foto: No sportista personīgā arhīva

Līdz šim bija zināms, ka pēdējo divu gadu Eiropas rallija čempions (ERČ) Kajetans Kajetanovičs startēs sezonas pirmajā ERČ posmā, kas notiks Azoru salās, taču trešdien poļu braucējs atklāja savus šīs sezonas plānus.

Kajetanovičs nolēmis mēģināt ieiet ERČ vēsturē, izcīnot trešo ERČ titulu. Kopš pirmā ERČ posma, kas notika tālajā 1953.gadā, līdz šim neviens sportists nav uzvarējis vairāk par divām reizēm. Pateicoties saviem atbalstītājiem, Kajetanovičs šogad nolēmis cīnīties par trešo ERČ titulu.

''Nekas nav mainījies, jo tikai doma par gaidāmo kauju liek sirdij pukstēt straujāk,'' iesāk Kajetans Kajetanovičs. ''Kad biju bērns, man patika benzīna smarža, kas virmoja gaisā, kad bijām apstājušies benzīntankā. Tomēr es nevarēju iedomāties, ka daudzus gadus vēlāk man būs iespēja startēt ERČ čempionātā, kad mani atbalsta Polijas naftas kompānija.''


Foto: Snopkowski.Art

''Pagājušais gads pierādīja, ka pat visātrākie nevar atpūsties un gulēt uz saviem lauriem, jo ir smagi jāstrādā, lai turpinātu uzvaras gājienu. Pateicoties saviem atbalstītājiem, kopā mēs varēsim cīnīties par jaunām uzvarām, kas man ir unikāls izaicinājums,'' tā Kajetanovičs.

Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā Kajetanovičam, lai izcīnītu ERČ titulu, pietika ar vienu uzvaru, kamēr Sirmacis/Šimins izcīnīja trīs panākumus. Te gan jāpiebilst, ka poļu braucējs kopā piedalījās astoņos rallijos, kamēr Sirmacis – sešos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png