profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ERČ čempionātam ar augstiem mērķiem piesakās spēcīga Turcijas komanda

Go4speed 21.03.2017 - 11:33 ERČ čempionātam ar augstiem mērķiem piesakās spēcīga Turcijas komanda
Publicitātes foto

FIA Eiropas rallija čempionāts īsi pirms jaunās ERČ sezonas ir piesaistījis vēl vienu labi atpazīstamu dalībnieku – ''Castrol Ford Team Turkey''.

Pēc iepriekš neredzētiem panākumiem Turcijas čempionātā, ''Castrol Ford Team Turkey'' spers soli uz priekšu, ar divām automašīnām cīnoties senākajā starptautiskajā rallija čempionātā. Komanda ERČ startēs ar divām ekipāžām un dodot iespēju jaunajiem talantiem savas prasmes pierādīt līdz pat 2018. gada sezonas izskaņai.

Murats Bostanči (Murat Bostanci) ar ''Ford Fiesta R5'' cīnīsies ERC1 klasē, bet Bugra Banažs (Bugra Banaz) ar ''Ford Fiesta R2'' sacentīsies ERC Junior Under 27 čempionātā, ziņo 2017.lvrally.com. Abi piloti pagājušajā sezonā piedalījās atsevišķos ERČ posmos, demonstrējot lielisku sniegumu. Viņi abi cīnīsies par punktiem arī Komandu Eiropas rallija čempionātā, kurā, sākot ar šo sezonu, kopā cīnās gan 2WD,gan 4WD klašu ekipāžas.

''Castrol Ford Team Turkey'' vadītājs Sedars Bostanči (Serdar Bostanci): ''Šo soli bijām plānojuši jau ilgu laiku, un šī diena mums ir ļoti svarīga. Esam smagi strādājuši, lai izveidotu šo komandu un esam viena no dažām komandām, kura cīnīsies gan 2WD, gan 4WD klasēs. Ticam, ka spēsim cīnīties par augstākajiem rezultātiem gan individuālajā, gan komandu ieskaitē, ar mūsu ''Ford Fiesta R5'' un R2T automašīnām. ERČ esam izveidojuši divu gadu programmu, kas man dod lielu pārliecību kā komandas vadītājam. Mēs zinām, ka pirmais gads būs sarežģīts, bet esmu pārliecināts, ka varēsim cīnīties par labu rezultātu.”

Komandas vadošais pilots Murats Bostanči: ''ERČ būs daudz jāmācās, taču daži no 2017. gada posmiem man jau ir zināmi. Pirmajos divos posmos braukšu mierīgi, bet, sākot ar Akropoles ralliju, cīnīšos par uzvarām.”


Foto: Fatih Esenlik

Bugra Banažs: ''Šis man ir sapņa piepildījums un nevaru sagaidīt brīdi, kad varēšu sēsties pie sporta auto stūres. Redzu, ka Junior klasē būs ļoti nopietna konkurence, un tas padarīs manu 2017. gada sezonu neaizmirstamu.”

Žans-Batiste Lē, ERČ koodrinators: ''Esam priecīgi, ka ''Castrol Ford Team Turkey'' pievienosies ERČ un ar nepacietību gaidu kādu izaugsmi viņi demonstrēs ar diviem jauniem un talantīgiem pilotiem. Startējot gan 4WD, gan 2WD klasē viņi cīnīsies arī par Eiropas čempionu titulu komandu ieskaitē.”

Izveidota 1998. gadā, ''Castrol Ford Team Turkey'' šešas reizes uzvarējusi Turcijas rallija čempionāta ražotāju ieskaitē un tās piloti četras reizes uzvarējuši individuālajā ieskaitē. Komanda startēs vismaz pirmos sešus šīs sezonas ERČ posmus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png