profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bulgāru sportiste ar līdzjutēju palīdzību atgriežas ERČ rallijā

Go4speed 26.08.2016 - 16:51 Bulgāru sportiste ar līdzjutēju palīdzību atgriežas ERČ rallijā
Jekaterina Stratjeva.

Šajā nedēļas nogalē norisināsies Čehijas ERČ rallija posms, kurā uz starta izies arī bulgāru autosportiste Jekaterina Stratjeva. Sportiste, kura 2014.gadā startēja Liepājas ERČ posmā, šogad rallijā nebija braukusi, taču pirms kāda laika Stratjeva nolēma atgriezties ERČ un startēt Čehijā.


Taču, lai startētu šajā rallijā, sportiste trīs nedēļas pirms gaidāmā starta savā Facebook profilā rīkoja kampaņu, kurā varēja iesaistīties un palīdzēt jebkurš līdzjutējs. ''Esmu priecīga paziņot, ka startēšu Čehijas ERČ posmā, taču vēl līdz startam ir daudz darba, jo man jāatrod līdzekļi dalības maksai, loģistikas izdevumiem un riepām. Esmu izdomājusi kaut ko jaunu, tāpēc gribu, lai jūs būtu daļa no mana sapņa,” pirms kāda laika ziņoja Jekaterina Stratjeva.

''Daudzi no jums nezina, bet, kad es nebraucu sacensībās, es strādāju par grafisko dizaineri. Šī iemesla dēļ esmu izgatavojusi T-kreklus un krūzītes ar manu dizainu. T-krekla starta cena ir 20 eiro, bet krūzītes – 10 eiro. Par jebkuru palīdzību būšu sirsnīgi pateicīga. Apsolu jums, ka visi līdzekļi, kuri tiks savākti, tiks novirzīti autosportam,” pirms rallija teica sportiste.


Sportistes automašīna.

Kā liecina jaunākā informācija, kā arī Facebook atrodamās fotogrāfijas, tad samērā daudz cilvēku iesaistījās šajā akcijā, kas arī ir ļāvis bulgāru sportistei iziet uz starta Čehijā.

''Paldies, Jums par atbalstu,'' nesen rakstīja sportiste, kura pirms gaidāmā rallija jau aizvadījusi testus, bet šobrīd jau gatavojas startam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png