profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Mērķis Grieķijas ERČ rallijā ir braukt ļoti ātri un ļoti droši

Go4speed 04.05.2016 - 01:08 Lukjaņuks: Mērķis Grieķijas ERČ rallijā ir braukt ļoti ātri un ļoti droši
Aleksejs Lukjaņuks pagājušā gada Grieķijas ERČ posmā. Foto: Josef Petrů

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Grieķijas posmā startēs arī Aleksejs Lukjaņuks, kurš Īrijas ERČ posma treniņos piedzīvoja smagu avāriju, kas viņam liedza startēt pašā rallijā. Diemžēl vēlāk noskaidrojās, ka pēc šīs avārijas savainojumā iedzīvojies viņa ilggadējais stūrmanis Aleksejs Arnautovs, tāpēc šajā posmā Lukjaņuks startēs ar citu stūrmani.

''Pirms rallija mums plānojas nelieli testi, kuros plānojam izmēģināt dažādus regulējumus. Tāpat ir jāpierod pie jaunās stūrmaņa balss. Jāatzīmē, ka šobrīd mana pieredze ar R5 mašīnu uz asfalta ir lielāka nekā uz grants, tāpēc šajos grants testos gribas atrast labus regulējumus un izjust mašīnu,'' stāsta Aleksejs Lukjaņuks.


Foto: Marcin Snopkowski

Lukjaņuks atzīst, ka auto pēc Īrijas testos piedzīvotās avārijas ir savests kārtībā un gatavs sacīkstēm. ''Mūsu sacīkšu mašīnu H-Racing komanda atjaunoja pilnībā. Pēc komandas bosa iniciatīvas daudzi mezgli, tai skaitā motors un transmisija, tika nomainīti uz citiem. Komanda ir noskaņojusies uz maksimālo rezultātu, tāpēc visi cenšas no visiem spēkiem. Redzēsim, kā viss atrisināsies. Mērķis šajā rallijā – braukt ļoti ātri un ļoti droši,'' nobeidz Lukjaņuks, kurš šobrīd pēc diviem ERČ posmiem kopvērtējumā ieņem otro vietu.

Tāpat piedāvājam noskatīties video, kuros redzams Lukjaņuks darbībā Īrijas ERČ testos. Kā saka krievu braucējs, tad šis video esot filmēts īsi pirms jau minētās avārijas.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png