profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ERČ čempions par savu rīcību saņem 'Fair Play' balvu (VIDEO)

Go4speed 01.05.2016 - 00:20 ERČ čempions par savu rīcību saņem 'Fair Play' balvu (VIDEO)
Kajetanovičs (pa labi) ar stūrmani Baranu. Foto: fiaerc.com

Pagājušā gada Čehijas Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmā ļoti iespaidīgu un smagu avāriju piedzīvoja franču pilots Roberts Konsani, kurš lielā ātrumā nobrauca no ceļa un uzmeta vairākus kūleņus.

Nesen Polijas olimpiskā komiteja pasniedza 'Fair Play' jeb Godīgas spēles balvu poļu sportistam Kajetanam Kajetanovičam un viņa stūrmanim Jarekam Baranam, kuri, Čehijas rallijā cīnoties par uzvaru, pēc Consani avārijas apstājās, lai pārliecinātos, ka ar ekipāžu viss ir kārtībā. Jāatzīmē, ka poļu ekipāža apstājās, jo Consani ar stūrmani pēc negadījumā nebija Kajetanovičam parādījuši, ka viņiem viss ir kārtībā. Lai arī ekipāža apstājoties zaudēja laika, vēlāk zaudētās sekundes viņiem tika atgrieztas.


Consani un viņa auto pēc avārijas. Foto: fiaerc.com

''Mēs savās rallija mašīnās esam ļoti koncentrējušies, taču mums dažreiz jāpieņem lēmumi sekundes simtdaļās un mums nav laika vilcināties. Kad redzēju iznīcināto Konsani automašīnu, uzreiz nodomāju, ka viņu avārijas sekas varētu būt nopietnas. Nekad sev nepiedotu, ja viņiem šajā gadījumā kaut kas notiktu un mēs viņiem tobrīd nebūtu palīdzējuši. Nenožēloju šo pieņemto lēmumu. Ja kādreiz tā būs nepieciešams, darīšu to vēlreiz. Tā darītu jebkurš, kurš mīl dzīvi un saprot, cik viegli to var zaudēt,'' tā Kajetans Kajetanovičs, kurš tajā rallijā beigās finišēja 3.vietā.

Consani šaušalīgā avārija
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png