profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Rally Liepāja' piesakās pirmā ekipāža, mērķis - uzvara ERČ junioru klasē

Mārtiņš Jankovskis 23.12.2015 - 10:32 'Rally Liepāja' piesakās pirmā ekipāža, mērķis - uzvara ERČ junioru klasē
Stīvs Roklands. Foto: Gregory Lenormand / DPPI

Pagājušajā gadā ''Rally Liepāja'' otro vietu Eiropas rallija čempionāta (ERČ) junioru ieskaitē izcīnīja norvēģis Stīvs Roklands, kurš sīvā cīņā aiz sevis noturēja Ralfu Sirmaci/Artūru Šiminu.

Nesen sākās pieteikšanās ''Rally Liepāja'', kur pirmais rallijam pieteicies Stīvs Roklands, kuram šis būs trešais gads, kad viņš startēs Liepājas rallijā.


Foto: Krists Andersons

''Liepājas ralliju no pagājušā gada atceros kā ļoti viltīgu ralliju. It īpaši pēdējā diena bija viltīga, kad uz ceļa bija daudz sniega. Papildus grūtības sagādāja tas, ka trasē devāmies kā trešā mašīna. Kopumā rallijs un organizācija man patika, jo viss bija kompaktsm'' sarunā ar portālu Go4speed saka Stīvs Roklands.

Jautāts par ceļiem, vai tie ir tādi paši kā Norvēģijā, Roklands atzina, ka Latvijā tie ir daudz ātrāki. ''Man ļoti patika rallija ceļi, bet tie nav tādi, kādi mums ir Norvēģijā. Liepājā tie ir daudz ātrāki, kamēr mums ir vairāk līkumainu ceļu,'' turpina Roklands, kurš piebilda, ka, lai arī viņam ir labi rezultāti ziemas rallijos, viņa mīļākais segums tomēr ir grants.


Foto: Morten Larsen

Pilots atzīst, ka viņa mērķis ''Rally Liepāja'' būs cīnīties par augstākajām vietām ERČ junioru ieskaitē. ''Šī būs trešā reize, kad braukšu ''Rally Liepāja'', tāpēc šajā rallijā man ir vislielākā pieredze ārpus Norvēģijas rallijiem. Mērķis būs viens – augstākais rezultāts ERČ junioru ieskaitē, taču tas būs grūti izdarāms.''

''Ceru, ka šo ralliju apmeklēs daudz latviešu fanu, kuri atbalstīs mūs. Novēlu visiem Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu,'' nobeidz Roklands.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png