profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

14 gadīgais drifteris Bertāns kopā ar Bloku un citām zvaigznēm startēs Gymkhana grid

Go4speed 12.08.2019 - 10:41 14 gadīgais drifteris Bertāns kopā ar Bloku un citām zvaigznēm startēs Gymkhana grid
Foto: www.facebook.com/Lush.Capture/

Kamēr Latvijā drifta sezona ir pusē, Latvijas Drifta kausa “Semi pro” klases braucējs Nikolass Bertāns ir pieņēmis vēl vienu izaicinājumu – ņemt dalību starptautiskajās “Gymkhana grid” sacensībās, kas norisināsies 7.septembrī Varšavā, Polijā, ziņo laf.lv.

Pēc vairāku gadu pauzes ''Gymkhana grid’’ sacensības ir atgriezušās Eiropā un svin desmitās jubilejas sezonu. Zināms, ka uz starta izies vairāki pasaules čempioni, drifta leģendas, pazīstami autosportisti, kā, piemēram, Kens Bloks, Kuba Przigonskis, Arkādijs Tsaregradsevs, Daigo Saito. Šogad starp šīm zvaigznēm būs arī Nikolass.

Nikolass nebūs vienīgais “jaunais” braucējs, kurš startēs sacensībās, taču mūsu braucējs būs visjaunākais starp tiem. No jaunajiem sportistiem vēl uz starta redzēsim 17 gadīgo Oliveru Solbergu un 16 gadīgo Benu Driburgu.


Foto: www.facebook.com/Lush.Capture/

Lielisku treniņu Gymkhana sacensībām Nikolasam izdevās aizvadīt nesen Biķerniekos notikušajā GymkhanaLV 2.posmā. Gymkhana Latvijā ir jauns sporta veids, kurš šogad darbojas pilotrežīmā, bet no 2020.gada jau būs kā oficiāls LAF kauss. 4.augustā uz Latviju bija atbraucis viens no “īstākajiem” gymkhana braucējiem - Dmitrijs Sribnijs. Dmitrija kontā ir 12 Gymkhana čempiona tituli - Gymkhana drifta sacensībās uzvarējis četras reizes, papildus arī vairāku Gymkhana šovu braucējs. Šāda iespēja satikt šo sportistu tieši mēnesi pirms Gymkhana sacensībām noteikti bija likteņa pirksts, jo bija ne tikai iespēja uzzināt Gymkhana sacensību “knifus” no ļoti pieredzējuša braucēja, bet arī iepazīties, iegūt noderīgu informāciju, pamācību, un, protams, kopā braukt trasē, kas noteikti Nikolasam noderēs aizvadot sacensības Polijā.

Nikolass augusta beigās, 31.augustā, piedalīsies drifta sacensībās Biķernieku trasē, ''Raganas Katla'' konfigurācijā, kas būs Ziemeļeiropas Drifta čempionāta posm. Pēc šīm sacensībām Nikolass dosies uz Poliju, kur jau nedēļas sākumā sāksies treniņi, kvalifikācijas un oficiālās mediju dienas. Sacensību lielais fināls notiks 7.septembrī.







Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png