profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ērika Ulasa BMW plānotā jauda varētu pārsniegt 900 Zs

Go4speed 01.04.2019 - 20:38 Ērika Ulasa BMW plānotā jauda varētu pārsniegt 900 Zs
Foto: Olafs Ezertēvs

No 12. līdz 14. aprīlim Ķīpsalas izstāžu hallē norisināsies izstāde “Auto Exotica 2019”, kur būs aplūkojams esošā Baltijas Drifta un divkārtējā Latvijas Drifta čempiona PRO klasē Ērika Ulasa 3. sērijas BMW sacīkšu auto.

Kā portālam atklāja Andris Žīgurs, tad Ērika automašīna šoziem ir piedzīvojusi vairākus uzlabojumus – tehnoloģiskus jauninājumus un jaunu automašīnas aizmuguri no kompozītmateriāla. Pamanāmākās izmaiņas ir auto dizains, kuru pirmo reizi plašāka publika varēs apskatīt izstādē. Savukārt darbībā šo auto redzēsiet jau 20. aprīlī, kad Biķernieku trasē norisināsies pirmais oficiālais drifta treniņš.

Izstādē būs iespēja aprunāties ar Ēriku Ulasu gan par tehnoloģiskajiem risinājumiem, kuru ieviešanā, izmantojot savas zināšanas, Ēriks piedalās pats, gan par dažādām niansēm drifta pasaulē, kas var būt noderīgi jaunajiem sportistiem, kuri tikai sāk domāt par autosportista karjeru.

Foto: AGphoto Latvia

Izmaiņas un uzlabojumi ir loģisks attīstības posms, jo šajā sezonā Latvijas čempionāts PRO klasē tiek apvienots ar Igaunijas čempionāta PRO klasi, nodrošinot lielāku konkurenci, attiecīgi arī auto sagatavošanai ir liela nozīme. Pašlaik notiek aktīvs darbs pie sacīkšu automašīnas tehniskajiem risinājumiem, jo plānotā jauda varētu pārsniegt 900 Zs. Kā uzskata Ēriks, drifts ir agresīvs sporta veids un, dodoties katrā tandēma braucienā, viņš ar savu bolīdu kā ar uzticamu cīņas biedru, dodas mērķtiecīgi uzveikt pretinieku.

Automašīnas attīstībā savu ieguldījumu ir snieguši atbalstītāji “Vervo”, “Latserviss”, “Novators”, “Edelworx”, kuri ir ņēmuši vērā Ērika velmi šogad ne tikai aizstāvēt Baltijas čempiona titulu, bet cīnīties arī par Ziemeļvalstu NEZ čempiona titulu Pro klasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png