profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Video: Blušs izaicina pasaules drifta eliti

Go4speed 29.06.2018 - 20:21 Video: Blušs izaicina pasaules drifta eliti
Ekrānšāviņš

Go4speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ĀTRUMA CILTS sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas Latvijas drifta zvaigzne Kristaps Blušs, lai pastāstītu par skaisto uzvaru ASV "Formula Drifts" etapā un Biķernieku trasē gaidāmajām "HGK Drift Challenge" sacīkstēm.

Kristaps Blušs nule kā uzkāpis ASV pasaules spēcīgākā drifta čempionāta "Formula Drift" etapa uzvaras pjedestālā, bet jau šobrīd pilnā sparā gatavojas "HGK Drift Challenge" nāciju cīņām, kas 29. un 30. jūnijā norisināsies Biķernieku trasē.

Drifteris sarunā ar ĀTRUMA CILTS vadītājiem Paulu Timrotu un Ilmāru Līkumu stāsta, ka šogad organizatori pievērsuši lielu uzmanību, lai sacensības ir aizraujošas ne vien braucējiem, bet arī vizuāli baudāmas skatītājiem. Ir ieguldīts liels darbs, pārskatot trases līkumu rādiusus, lai sportisti tos varētu labi izbraukt, bet skatītāji – nepazustu kūpošo riepu dūmu mākonī.

Sarunā Kristaps neslēpj – iepriekšējos gados viņš kā organizators sacīkstēs centās izturēties pieklājīgi pret jaunajiem braucējiem, ļaujot viņiem uzvarēt. Tomēr nu Blušs pieklājību metīs pie malas un centīsies uzrādīt vislabāko rezultātu. Izredzes ir labas, jo sportista auto šosezon ir krietni labākā tehniskā stāvoklī, un arī naudas balva ir lielisks stimuls parādīt labāko sniegumu.

Savukārt Artūrs Virbulis nesen viesojās slavenajā F-1 sacīkšu trasē Nirburgringā, Vācijā, kas sacensību starplaikos pieejama arī tūristu braucieniem. Trase ir īpaši iecienīta, jo ļauj amatieriem piedzīvot īstu sacīkšu garu. Artūrs sarunā ar Paulu un Ilmāru dalās savā pieredzē un ieteikumos, kā visizdevīgāk nokļūt Nirburgringā un ar kādām izmaksām un riskiem jārēķinās, ja vēlies izmēģināt savus spēkus trasē.

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png