profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Drift King of Riga' sacensībās Biķerniekos būs 40 000 eiro liels balvu fonds

Go4speed 15.02.2017 - 11:52 'Drift King of Riga' sacensībās Biķerniekos būs 40 000 eiro liels balvu fonds
Foto: driftmasters.gp

2017. gads Latvijas driftā solās būs labu sacensību pārpilns, bet vienas no gada lielākajām sacensībām notiks 29. jūlijā, Biķerniekos, ziņo organizatori.

29. jūlijā Biķerniekos notiks ''Drift Masters GP'' seriāla King of Riga posms. ''Drift Masters'' ir viens no straujāk augošajiem drifta seriāliem Eiropā, kā mērķis ir kvalitatīvas drifta sacensības un sportistu motivācija. 2017. gada sezonā ''Drift Masters'' seriāls katrā no saviem posmiem dalībniekiem piedāvās balvu fondu 40 000 eiro apmērā, tādejādi kļūstot par pirmo seriālu pasaulē, kurā ir tik lielas naudas balvas.

Tas nozīmē, ka cīņā par iespaidīgajām balvām Rīgā ieradīsies spēcīgākie Eiropas un, iespējams, ne tikai Eiropas drifteri un ka cīņas būs izteikti spraigas. Skatītājiem sacensības noteikti arī būs vēl azartiskākas, jo cīņas likmes būs tādas kā vēl nekad.


Foto: driftmasters.gp

Sacensībām noteikts divu dienu formāts. Pirmā diena, piektdiena, tiks veltīta drifta treniņiem, mediju konferencei ar braucējiem un drifta parādei pa Rīgas pilsētas ielām. Sestdienā notiks oficiālās drifta sacensības ar kvalifikācijas braucieniem un tandēmu fināliem, savukārt vakarā norisināsies oficiālā afterparty ballīte. Papildus sacensībām sestdienā notiks dažāda veida šovi, darbosies izklaides bērniem, darbosies bērnu laukumiņi, kā arī būs atsevišķa izklaides zona skatītājiem. Mazliet tiks mainīts ierastais Biķernieku dalībnieku parka un VIP zonas izkārtojumi.

Organizatori ir ļoti pagodināti, ka ir iespēja uzņemt Rīgā šāda līmeņa sacensības un dot iespēju braucējiem cīnīties par šādu naudas balvu fondu. Jūlija beigās mūs sagaida neaizmirstama nedēļas nogale, kas ieies Latvijas drifta vēsturē.

Biļetes uz ''Drift King of Riga'' sacensībām būs pieejamas jau no 1.marta www.bilesuserviss.lv un Biļešu servisa kasēs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png