profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

HGK aicina uz vēl nebijušiem drifta svētkiem – Amerika pret Eiropu

Go4speed 21.08.2016 - 12:05 HGK aicina uz vēl nebijušiem drifta svētkiem – Amerika pret Eiropu
Foto: David Karey

''HGK” komanda šogad svin savu 10 gadu jubileju, par godu kurai 3. septembrī Biķernieku trasē rīkos vēl nebijušu divu kontinentu drifta sadursmi – ''HGK Drift Challenge”. Pasaulē spēcīgākā drifta čempionāta Formula Drift zvaigznes no ASV stāsies pretī Eiropas izlasei, kuras sastāvā būs arī labākie Latvijas piloti.

Pēdējos divus gadus „HGK” komanda ar pilotu Kristapu Blušu priekšgalā ar labiem panākumiem startē ASV notiekošajā Formula Drift seriālā, tomēr Eiropas un Latvijas sacensībās komanda manāma ļoti reti. Tādēļ ar šo īpašo 10 gadu jubilejas ballīti „HGK” komanda Latvijas faniem dos iespēju tepat Biķernieki trasē sajust Amerikas drifta garšu, Kristapam Blušam sacenšoties ar saviem Formula Drift kolēģiem un Eiropas eliti. Starp citu, šī būs arī pirmā un vienīgā reize šogad, kad Blušs būs redzams uz starta Latvijā.

Jaudīgie automobiļi, kā jauda sniedzas līdz pat 1000 zirgspēkiem, profesionālo braucēju rokās driftēs jaunā un vēl neredzētā Biķernieku trases konfigurācijā. Tā saglabās klasiskās konfigurācijas ātrumu un azartu, tomēr pārsteigs ar tehniskiem elementiem, kādus ierasts redzēt Formula Drift čempionātā.

Lai ikkatrs „HGK Drift Challenge” pasākuma apmeklētājs justos kā svinību dalībnieks, ar ieejas biļeti būs brīva pieeja gan tribīnēm, gan dalībnieku parkam. Līdz ar to visiem skatītājiem būs iespēja personīgi satikt pasaules un Eiropas drifta zvaigznes un tuvumā aplūkot iespaidīgos drifta spēkratus.

Biļešu iepriekš pārdošana sāksies 20. augustā un tās būs iespējams iegādāties visās „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, t.sk. www.bilesuserviss.lv. Iegādājoties biļeti, jūs ne vien iegūsiet iespēju vērot vēsturiskas cīņas, bet arī iespēju palīdzēt Bērnu slimnīcas fondam, jo no katras iegādātās biļetes, 1 (viens) eiro tiks ziedots Bērnu slimnīcai, Insulīna sūkņu iegādei.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png