profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Drift Allstars' līderis Džeimss Dīns: Šīs būs aizraujošas sacīkstes!

Go4speed 31.07.2015 - 07:54 'Drift Allstars' līderis Džeimss Dīns: Šīs būs aizraujošas sacīkstes!
Foto: fb.com/driftallstars

Šodien, 31. jūlijā, Biķernieku trasē norisināsies pirmie treniņu braucieni "Drift Allstars" čempionāta trešajam posmam, tos noslēdzot ar ievērojamu braucēju parādi Rīgas ielās. Vakardien braucēji ieradās Rīgā un preses konferencē sniedza komentārus par gaidāmajām sacensībām. 

Šobrīd kopvērtējuma līderis ir Džeimss Dīns (James Deane) un pēc Jāņa Eglītes neveiksmes iepriekšējā posmā Zviedrijā viņam ir izdevies atrauties no latvieša par 35 punktiem. "Rīgas trase viennozīmīgi ir viena no manām iecienītākajām trasēm! Lieliska sajūta atgriezties šajā trasē. Pavisam noteikti šīs būs aizraujošas sacīkstes, jo šobrīd šajā trasē pabijuši pārsvarā visi braucēji," par drīzajām sacīkstēm izteicās Džeimss Dīns, piebilstot, ka patīkami uz starta būs redzēt arī "Formula Drift" dalībnieku Kristapu Blušu. 


Pjotrs Vjačeks. Foto: fb.com/driftallstars

Šajā nedēļas nogalē uz starta izies arī meistarīgais poļu braucējs Pjotrs Vjačeks (Piotr Wiecek), kurš arī iepriekš Biķernieku trasē uzrādījis labu sniegumu." Rīga vienmēr atmiņā paliek ar labu šovu, patīkamu atmosfēru. Skatītāji vienmēr uzmundrina, sacensību laikā norit lielisks šovs un tajās piedalās lieliski braucēji. Mēs darīsim visu, kas ir mūsu spēkos. Biķernieku trase vienmēr bijis izaicinājums un iepriekš Jānis Eglīte man mācīja, kā to izbraukt. Šobrīd man ir iepriekšēja pieredze un būs vieglāk, taču šoreiz būs ļoti daudz spēcīgu braucēju un sacensības nebūs vieglas," konferencē atzina Pjotrs Vjačeks.


Kopvērtējuma līderi Džeims Dīns un Jānis Eglīte. Foto: fb.com/driftallstars

Lai gan latviešu braucēju Jāni Eglīti abos pirmajos posmos piemeklēja tehniski defekti, tas viņam netraucēja iegūt pietiekoši augstas vietas, lai kopvērtējumā ierindotos otrajā vietā. Jānis šogad rāda pārliecinošu sniegumu un mēģinās to darīt arī šajā posmā. "Trases interesantākā daļa manā skatījumā ir palēciens trases vidū - ja trases sākumā jābrauc ar pedāli grīdā, tad otrajā trases daļā ievērojami jāsamazina ātrums. Sacīkstēs piedalīsies labākie braucēji Eiropā, tāpēc tās nebūs vieglas," par Biķernieku trasi un sāncenšiem komentēja Jānis Eglīte

Atbildot uz jautājumu, kurš viņu spēs atturēt no uzvaras māju trasē, Jānis turpināja: "Tie varētu būt vairāki braucēji, jo visi ir pietiekoši spēcīgi. Kristapa Bluša dalība šajā posmā būs ļoti interesanta, jo "Formula Drift" braukšanas stils ir savādāks." Pozitīvi par gaidāmajām sacensībām izteicās arī tādi braucēji kā Fredriks Oksnevads (Fredrik Okksnevad), Dmitrijs Iļjuks (Dmitriy Ilyuk) un Nigels Kolfers (Nigel Colfer), atzīstot, ka Biķernieku trase vienmēr bijusi aizraujoša, un piekrītot pārējiem braucējiem, ka šis posms būs ļoti grūts, jo ir liels skaits talantīgu braucēju.

Sacīkstes sāksies 1. augustā plkst. 13.00.  
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png