profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Maija beigās vērienīga dragreisa sezonas atklāšana Igaunijā

Go4speed 14.05.2014 - 23:16 Maija beigās vērienīga dragreisa sezonas atklāšana Igaunijā
Publicitātes foto

Baltijas ātrākās automašīnas 31.maijā-1.jūnijā pulcēsies Igaunijā, Haapsalu, lai pasākumā pirmo reizi šajā sezonā oficiāli sacenstos par uzvarētāju tituliem un vērtīgām balvām.

Šogad Latvijas Dragreisa Čempionāts iziet starptautiskā apmērā - pirmos divus sacensību posmus organizējot kopā ar Lietuvas un Igaunijas Dragreisa Čempionātu organizatoriem.

''Šādu lēmumu pieņēmām, lai motivētu mūsu dalībniekus piedalīties oficiālās Dragreisa sacensībās ārpus Latvijas robežām, mērojot spēkus ar Lietuvas un Igaunijas čempionātu dalībniekiem, jo esam patiesi konkurētspējīgi. Kā arī tā ir lieliska pieredzes apmaiņa mums kā organizatoriem, jo nākošā gada mērķis ir Latvijā organizēt gan Lietuvas, gan Igaunijas čempionātus'' portālu Go4speed informē sacensību organizatores Ieva Čerņajeva un Jolanta Jermacāne.


Publicitātes foto

Pēdējos gadus par titulu ātrākajā un prestižākajā klasē cīnījušies Ilmārs Zausajevs, Māris Ozoliņš un Normunds Lācis, un izskatās, ka arī šogad šīs cīņas būs iespaidīgas.

''Šogad Latvijā lielu plānu nav. Piedalīšos Ventspils posmā, bet to vēl redzēsim. Apsveru domu piedalīties sacensībās ārpus Latvijas robežām,'' tā komentē Ilmārs Zausajevs. Pašmāju jaudīgāko auto īpašnieki Māris Ozoliņš un Normunds Lācis aktīvi gatavojas šim posmam, tātad par godpilno 1.vietu UNLIMITED klasē Latvijas ieskaitē sīvi cīnīsies komandas biedri.

''Esam visu ziemas periodu gatavojuši auto, lai novērstu pagājušā gada tehniskās problēmas. Viegli nebūs, bet, ja tehnika nepievils, tad Igaunijā piedalīsimies arī Igaunijas čempionāta ieskaitē, lai mērotos spēkiem ar Igauņu jaudīgākajām auto,'' tā komentē Normunds Lācis.


Publicitātes foto

Ne mazāk aizraujošas cīņas sagaidāmas arī mazākajās PRO A un PRO B klasēs, kurās tradicionāli konkurence ir tikpat sīva, kā UNLIMITED klasē. Teju visi piloti pa ziemu ir uzlabojuši un pārbūvējuši esošos automobiļus, vai pat uzbūvējuši jaunus, līdz ar to par spēku samēru šajās klasēs varēs spriest vienīgi pēc pirmā posma.

Latvijas Dragreisa čempionāta pirmais posms Igaunijā norisināsies divas dienas: pirmajā dienā paredzēta tehniskā komisija, treniņi un kvalifikācijas braucieni, savukārt otrajā dienā - sacensības.

''Ir patiesi jauki, ka turpinām šo sadarbību ilgtermiņā. Igaunijas Dragreisa Čempionāta ietvaros šis būs lielākais pasākums šajā sezonā,'' tā informē organizators no Igaunijas Kristjan Veedler.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties mājas lapā www.laf.lv. Lai piedalītos sacensībās visiem dalībniekiem līdz 30.maijam jāreģistrējas ''on-line” reģistrācijā

Pasākuma programma apskatāma ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png