profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nakts dragreiss un vērienīga auto izstāde dragreisa noslēguma posmā

Go4speed 20.08.2013 - 15:00 Nakts dragreiss un vērienīga auto izstāde dragreisa noslēguma posmā
Publicitātes foto

Skatītajiem ir lieliska iespēja pavadīt vasaras noslēguma brīvdienas karstākajā auto un moto sporta pasākumā, kurš norisināsies 31. augustā un 1. septembrī Biķernieku trasē.

Kā portālam pastāstīja Evo Racing Team sacensību direktore Ieva Čerņajeva, tad šajās dienās vienlaicīgi risināsies trīs ugunīgi pasākumi. Sestdien no 18:00 līdz 23:00 norisināsies Night Dragrace Party, kurā varēs redzēt auto šovu, kā arī Drageisa auto un motociklu kvalifikācijas braucienus, pēc kuriem noritēs spraigi izaicinājumu braucieni starp dažādiem eksotiskiem, un īpaši Dragreisam sagatavotiem auto. Savukārt dienas noslēgumā skatītājus priecēs "Dragreisa Mehāniķu kausa izcīņa 2013" un uguņošanas šovs.


Foto: Lauris Peskops, Go4speed

Organizatori uzsver, ka 31.augustā visiem skatītājiem būs iespēja atrasties dalībnieku parkā un klātienē apskatīt gan auto izstādi, gan dragreisa čempionāta dalībnieku auto. Par mūziku un jautru noskaņojumu rūpēsies DJ un Coyote Fly meitenes visas nakts garumā.

Svētdien no plkts.12:00 norisināsies ''Bridgestone Adrenaline Dragrace Championship" - Latvijas dragreisa čempionāta sezonas pēdējais noslēguma posms, kurā būs vērojams šīs sezonas vienīgais moto dragreiss ''Moto Dragrace Cup 2013".

Par godu 1. septembrim, organizatori parūpējušies par vairākiem pārsteigumiem bērniem, skolēniem un ģimenēm. Būs iespēja izklaidēties piepūšamajās atrakcijās un piedalīties konkursos. Bez neredzētiem pārsteigumiem trasē, būs arī  spēkavīru izaicinājumu cīņas. Tāpat notiks arī Rubbers.lv tradicionālais riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētājus nosaka skatītāju ovācijas.


Foto: Lauris Peskops, Go4speed

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi, diskusijas atrodamas www.facebook.com profilā Latvian Drag Racing Championship, savukārt pieteikšanās sacensībām online režīmā notiek www.drag-racing.lv.

Biļetes varēs iegādāties uz vietas Biķernieku tirdzniecības kases vietās pie ieejas. Biļetes cena uz vienu pasākuma dienu LVL 5,00, bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 8 līdz 15 gadiem un pensionāriem (uzrādot apliecību) - LVL 3,00.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png