profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ielu dragreisā Liepājā sagaidāma latviešu un lietuviešu cīņa (VIDEO)

Go4speed 11.07.2013 - 15:30 Ielu dragreisā Liepājā sagaidāma latviešu un lietuviešu cīņa (VIDEO)
Aivaras Štikelis. Foto: fotoskrydis.lt

12. un 13. jūlijā Liepājā tiks slēgta Pulvera iela, uz kuras tiks izveidota ātra un skatītājiem labi pārredzama trase, kurā norisināsies Latvijas dragreisa čempionāta 4. posms „Bridgestone Adrenalin Dragrace Championship".

Pulvera ielas garums ļauj uzstādīt ¼ jūdzes - 402,336 metrus - garu dragreisa taisni, kur skatītājus priecēs aizraujošas dragreisa sacensības. Skatītāji varēs aplūkot savus favorītu auto dalībnieku parkā, kā arī droši noraudzīties sacensībās, jo drošā attālumā būs pieejama nožogota skatītāju zona.

Liepājā īpaši spraigas cīņas norisināsies Unlimited klasē. Unlimited klases dalībnieki cīnīsies, lai pārspētu dalībnieka Normunda Lāča Latvijas dragreisa čempionāta 3. posmā uzstādīto ātruma rekordu. Lācis ceturtdaļjūdzi veica 9,29 sekundēs ar finiša ātrumu 240,4 km/h. Šo izaicinājumu pieņēmis lietuvietis Aivaras Štikelis, kurš ieradīsies ar savu BMW, lai cīnītos par uzvaru sacensībās.


Normunds Lācis un Māris Ozoliņš. Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

Arī Liepājā skatītāji varēs aplūkot tradicionālo „Rubbers" riepu kūpināšanas šovu, tāpat pasākuma ģenerālsponsors „Bridgestone" skatītājiem sarūpējis pārsteiguma balvas. Savukārt dalībniekus sagaida balvu fonds no pasākuma lielā atbalstītāja tirdzniecības un servisa centru tīkla „STOKKER" un smērvielu zīmola „VALVOLINE". Ar īpašām balvām lutinās „TALLINK", sniedzot simpātijas balvas dragreisa dalībniekiem - ceļojumus uz Stokholmu. Par apbalvošanas kausiem parūpējies uzņēmums Vita Credit. Īpašs paldies pasākuma atbalstītājam Autoplius.lv un uzņēmuma SIGMEN vadībai.

Organizatori atgādina, ka 12.jūlijā Liepājā norisināsies treniņi un kvalifikācijas braucieni, savukārt 13.jūlijā skatītājus priecēs spriedzes pilnie finālu braucieni. Piektdienas vakarā visi apmeklētāji tiek gaidīti apskatīt atsevišķus Dragreisa auto pie EGO kluba Liepājā, kas piedāvā lielisku iespēju neformālā gaisotnē satikt un iegūt autogrāfus no saviem elkiem.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi un diskusijas aplūkojami www.drag-racing.lv un Latvian Drag Racing Championship www.facebook.com profilā. Biļetes uz sacensībām būs nopērkamas pasākuma norises vietā. Biļetes cena - 5 lati abām sacensību dienām, jauniešiem 7-14 g.v. vien 1 lats, bet bērniem līdz 6 g.v. ieeja bez maksas.

Latvijas dragreisa čempionāta 4. posma PROMO video:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png