profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pirmizrādi piedzīvos 'Robyworks' dokumentālā filma 'Meklētākie Vācijā' (VIDEO)

Go4speed 06.09.2019 - 10:09 Pirmizrādi piedzīvos 'Robyworks' dokumentālā filma 'Meklētākie Vācijā' (VIDEO)
Publicitātes foto

1. septembrī RW media / Robyworks filmēšanas komanda publicēja jaunākās filmas "treileri" jeb ieskatu par filmu ar nosaukumu MEKLĒTĀKIE VĀCIJĀ (THE MOST WANTED IN GERMANY). Filma tiks rādīta uz kino ekrāniem Norvēģijā un savu ārvalstu pirmizrādi piedzīvos Dānijā 12. oktobrī. Vēl nav zināms, vai filma tiks rādīta arī kinoteātros Latvijā, bet režisors un daudzu lielisku driftu video autors Roberts Vītols cer, ka tā tas varētu notikt: "Šobrīd mums ir ļoti karsta filmēšanas sezona, bet centīsimes darīt visu, lai arī Latvijas skatītāji varētu ieraudzīt šo filmu uz lielajiem ekrāniem."


Publicitātes foto

Dokumentālā filma tika uzņemta neplānoti, kad RW media / Robyworks filmēšanas komanda nokļuva dramatisku notikumu epicentrā filmējot video par Eurorally 2019 braucienu, un tapa dokumentējot notikumus, kuros nonāca brauciena dalībnieki un pati filmēšanas komanda sešu cilvēku sastāvā no Latvijas. Par notikumiem Vācijā 3. oktobrī ziņoja lielākie ārvalstu mediji, kā piemēram "The Guardian", "Irishtimes", "Telegraph", "reddit", kā arī notikumi tika atspoguļoti arī Latvijas medijos.

Anotācija:

MEKLĒTĀKIE VĀCIJĀ (THE MOST WANTED IN GERMANY)

Dokumentālā filma par vienu no lielākajiem automašīnu aizturēšanas un atsavināšanas gadījumiem Vācijā, kas notika 2019. gada 3. maijā un kurā piedalījās Eiropas lielākā automašīnu rallija Eurorally 2019 dalībnieki.


Publicitātes foto

Kas sākās kā skaists ceļojums kopā ar domubiedriem - automīļiem, vēlāk pārvērtās par īstu murgu vairāk kā 200 cilvēkiem, kuri piedalījās braucienā Oslo-Gothenburg-Kiel-Szczecin-Legnica-Prague. 120 automašīnas tiek aizturētas ātrgaitas šosejas malā Vācijā un visi brauciena dalībniek palika uz ielas nosaluši un neizpratnē par notiekošo. Kas notiks tālāk? Kurš spēs izskaidrot par ko tieši brauciena dalībnieki tiek aizturēti un kā šie notikumi atrisināsies? Vai šādi notikumi spēs izjaukt plānoto braucienu un vai tā dalībnieki nokļūs līdz nospraustajam galamērķim Prāgā?



Informāciju sagatavoja:
Kristiāna Magreca un RW media / ROBYWORKS filmēšanas grupa
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png