profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vītols: Jebkuram jaunam un pieredzējušam braucējam ir vēlme tikt līdz virsotnei (VIDEO)

Go4speed 11.04.2019 - 23:45 Vītols: Jebkuram jaunam un pieredzējušam braucējam ir vēlme tikt līdz virsotnei (VIDEO)
Foto: Ekrānšāviņš

Go4speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma Cilts jaunāko sēriju. Šajā raidījumā viss būs par un ap rūcošiem, jaudīgiem motoriem, jo viesos ir rallijkrosa braucējs Roberts Vītols, kurš startē Lielbritānijas rallijkrosa čempionātā. Un būs arī jauna rubrika "Atrasts Instagram", kur Ātruma Cilts uzmanību piesaistījis Jānis Kravalis – jauna seja motoru sporta pasaulē.

Latvijas rallijkrosa braucējs Roberts Vītols ir veiksmīgi aizvadījis Lielbritānijas Junioru rallijkrosa čempionāta pirmo posmu, izcīnot augsto trešo vietu Junioru klasē. Sarunā ar Paulu Timrotu viņš skaidros, kādēļ nolēmis startēt tieši Lielbritānijas čempionātā un kā latvietim izdevās iejusties starp angļu braucējiem, sasniedzot labus rezultātus jau pirmajā braucienā. Tomēr priekšā vēl ir vesela sezona. Vai pēc tās, nākotnē Roberta Vītola plānos ir doties Reiņa Nitiša pēdās un startēt arī Pasaules čempionātā, uzzināsim jaunākajā Ātruma Cilts sērijā.

Pauls uz sarunu aicinājis arī motoru vadības bloku uzstādīšanas meistaru Jāni Kravali, kurš sociālo tīklu vietnē Instagram aktīvi dalās ar saviem panākumiem automašīnu vadības bloku snieguma uzlabošanā. Sācis ar ielas mašīnām, Jānis nu atpazīstamību gūst arī autosportistu aprindās. Kravalis sarunā atklās, kādi, viņaprāt, ir jaudīgākie motori, cik lielu jaudas pieaugumu nepārveidotam motoram ar viņa palīdzību iespējams panākt, un kur var apgūt tik unikālas zināšanas un prasmes.

Šajā Ātruma Cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem.

Ātruma Cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png