profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'LMT Autosporta Akadēmija' izsludina jauno talantu atlasi

Go4speed 11.04.2018 - 12:01 'LMT Autosporta Akadēmija' izsludina jauno talantu atlasi
Publicitātes foto

LMT Autosporta Akadēmija (LMT AA), kas jau no 2011. gada nodarbojas ar jauno autosporta talantu atlasi un apmācību, izsludina kārtējo pieteikšanos stipendijām jauniešiem no 14 līdz 24 gadu vecumam. Pēc sekmīga starta atlases konkursā, kas noslēgsies 1.maijā, vairāki jaunieši 2018. gada laikā varēs saņemt kā materiālu, tā arī nemateriālu atbalstu savas autosportista karjeras attīstībai.

Vairākiem jaunajiem autosportistiem plānots piešķirt stipendijas par kopējo summu 7000,- EUR, lai viņi varētu pilnveidot un attīstīt savu sportisko karjeru 2018. gada sezonā. Nākotnē šiem jauniešiem paveras iespējas nokļūt “LMT Autosporta Akadēmijas” pamatsastāvā. Šogad Eiropas rallija čempionātā startējošais liepājnieks Mārtiņš Sesks savu karjeru sācis tieši LMT AA . Savukārt iepriekšējos gados LMT AA sastāvā dažādās autosporta disciplīnās startējuši Latvijā nu jau labi zināmie autosportisti Ralfs Sirmacis, Beate Klipa, Emīls Blūms, Ingus Beļakovs un citi.


Publicitātes foto

“Pateicoties mūsu audzēkņu lieliskajiem sportiskajiem panākumiem, esam sevi pierādījuši kā vadošā jauniešu autosporta komanda Latvijā. Vēlamies savās zināšanās dalīties, tādēļ aicinām jauniešus no 14 līdz 24 gadu vecumam pieteikties stipendijām,” stāsta “LMT Autosporta Akadēmijas” vadītājs Dainars Dambergs. “Finansiālu atbalstu plānojam piešķirt vienam vai vairākiem sportistiem. Bez finansējuma sportisti saņems iespēju arī būt kopā ar komandu, uzklausīt padomus karjeras attīstībai, kā arī uzlabot savas komunikācijas prasmes. Stipendiātus vērtēsim gada garumā un, iespējams, labākie nopelnīs iespēju jau tuvākajā laikā startēt “LMT Autosporta Akadēmijas” pamatsastāvā. Mēs vienmēr iedrošinām jauniešus pieņemt jaunus izaicinājumus, kā arī attīstīties vispusīgi. Tādēļ priekšroka tiks dota tiem, kas nolēmuši spert nākamo soli savā karjerā vai arī izmēģināt spēkus sev neierastā autosporta disciplīnā,” atklāj D. Dambergs.

Jaunie autosportisti tiek aicināti iesūtīt savas prezentācijas uz e-pastu info@autoakademija.lv. Prezentācijā jābūt skaidri norādītiem mērķiem autosportā, vīzijai tuvākajiem trim gadiem, kā arī sacensību plānam 2018.gada sezonai. Prezentācijas formāts – ppt., pdf., video fails, word – pēc pretendenta iespējām un uzskatiem. Pretendentu izvērtēšana notiks līdz šī gada 10.maijam.

Informāciju sagatavoja:
Anda Treija
LMT Autosporta akadēmija
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png