profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ZeKurbulis video: Kurš ātrāks ledus trasē - hokejists uz slidām vai Šlēgelmilhs ar kartingu

Go4speed 26.01.2018 - 15:51 ZeKurbulis video: Kurš ātrāks ledus trasē - hokejists uz slidām vai Šlēgelmilhs ar kartingu
Publicitātes foto

Go4Speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma Cilts otro sēriju, kur īpašā izaicinājumā autosportists Haralds Šlēgelmilhs ar kartingu ledus trasē sacentīsies ar "Kurbads" hokejistu Sandi Zolmani uz slidām. Bet studijas viesis šoreiz būs motosportists Leons Kozlovskis, kurš gatavojas bīstamākajām starpsezonas enduro sacensībām Francijas pludmalē, kur motocikla ātrums pludmales smiltīs mēdz pārsniegt par 140 km/h.

Hokejs ir ātrākais no komandas sporta veidiem, bet vai hokejists var mēroties spēkiem ar kartingu? ĀTRUMA CILTS vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums sporta kompleksā 333 veiks vēsturisku ātruma sacensību. Kurš būs uzvarētājs ledus trasē slalomā: ātrākais latvietis Haralds Šlēgelmilhs pie kartinga stūres vai hokeja kluba "Kurbads" uzbrucējs Sandis Zolmanis uz slidām? To noskaidrosim jaunajā Ātruma Cilts raidījumā!

Savukārt enduro braucējs Leons Kozlovskis gatavojas izaicinājumam Francijas pludmalē – sarežģītajām Enduropale sacensībām. Jau šo svētdien, 28. janvārī Leons kopā ar vairāk nekā 1000 braucējiem ar 246. starta numuru dosies pārgalvīgā braucienā trīs stundu garumā ar mērķi sasniegt vismaz trešo pozīciju starp veterāniem. Ātruma Cilts sarunā ar motosportistu noskaidros, kā 142 kilometru ātrumā savaldīt krosa moci pludmales smiltīs un kā vispār iespējams uzvarēt šādās sacensībās.

Īpašu stāstu par moto pasaules brīnumiem sagatavojis Ilmārs Līkums. Skatītājiem būs iespēja uzzināt, kā vinnēt ziemas garlaicību un no 30 dučiem papīra lapu izveidot Yamaha motociklu. Turklāt tā ir ikvienam pieejama bezmaksas izklaide, kas prasa vienīgi ievērojamu pacietību. Bet Artūrs Virbulis autosporta jaunumos apkopojis interesantākos faktus par pirmā Latvijas rallija čempionāta posmu Alūksnē un leģendārā Dakāras rallija finišu.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis šogad ir pārtapis par Ātruma Cilti, jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, Ātruma Cilts dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Kā arī ir sagatavots atsevišķs video no izaicinājuma 333 trasē, kur Haralds Šlēgelmilhs sacenšas ar HK Kurbads hokejistu Zolmani. Varbūt, ka noder kā atsevišķa ziņa, jo rezultāts ir visai interesants.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png