profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ZeKurbulis video: Andris Baumanis stāsta par Jāņa un Arta plāniem jaunajā sezonā

Go4speed 23.02.2017 - 18:49 ZeKurbulis video: Andris Baumanis stāsta par Jāņa un Arta plāniem jaunajā sezonā
Publicitātes foto

Go4Speed.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 23. februārī no plkst. 19.30 skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Raidījumā viesosies motokrosa braucēja Paula Jonasa menedžeris Kristers Serģis, rallijkrosa sportistu Jāņa un Arta Baumaņu tēvs, "Baumanis Motorsport" komandas menedžeris Andris Baumanis un bezpilota ierīču izstrādātāja "Pilot Automotive Labs" vadītājs Rihards Gailums.

Raidījuma "ZeKurbulis" vadītājs Pauls Timrots un motokrosa braucēja Paula Jonasa menedžeris Kristers Serģis vērtēs sportista iespējas izcīnīt augstas pozīcijas pasaules čempionātā motokrosā "MXGP", kas jau šajā nedēļas nogalē, 25. februārī norisināsies Kataras galvaspilsētas Dohas pievārtē esošajā Lozailas trasē.

Savukārt Andris Baumanis ar Paulu apspriedīs dēlu, autosportistu Jāņa un Arta Baumaņu plānus jaunajā rallijkrosa čempionāta RX sezonā.

Raidījuma skatītājiem būs iespēja uzzināta arī par īpašu projektu - Latvijā radītu bezpilota auto. Par šī automobiļa testiem Biķernieku trasē un autonomās braukšanas ierīču iespējām stāstīs ambiciozā start-up uzņēmuma "Pilot Automotive Labs" vadītājs, uzņēmējs Rihards Gailums.

Raidījums «ZeKurbulis» un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: https://straume.lmt.lv/zekurbulis. Autosporta fani aicināti izteikt savas domas, piedaloties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png