profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vilks jēra ādā – M Performance pilnveidotais BMW M135i

Reklāmraksts 13.02.2017 - 14:42 Vilks jēra ādā – M Performance pilnveidotais BMW M135i
BMW, kurš trasē likts pasvīst Porsche 911 un citiem daudz dārgākiem spēkratiem. Publicitātes foto 

Starp sportiskiem ielas auto un sacīkšu automobiļiem vienmēr ir pastāvējusi līdzība, bet tajā pašā laikā arī noteikta robeža. Tomēr ar "Mazliet.lv" piedāvāto BMW M135i, kas uzlabots ar BMW M Performance un citām augstas kvalitātes detaļām, šī robeža izgaist - ikdienā ar to var baudīt BMW Premium sajūtu, bet trasē likt pasvīst Porsche 911 un citiem daudz dārgākiem spēkratiem.

2012. gadā BMW M135i bija pirmais no jaunās Bavārijas ražotāja M Performance modeļu gammas. Tie radīti kā kompromiss starp parastajiem un M sērijas modeļiem, tomēr konkrētais Estoril Blue krāsas M135i pēc veiktajiem uzlabojumiem spēj apsteigt pat BMW M modeļus. 


Šis BMW M135i aprīkots ar 402 Zs un 569 Nm. Publicitātes foto 

Jau standartā M135i attīsta 306 zirgspēkus un 450 Nm, tomēr raksta varonis var lepoties ar ievērojami iespaidīgākiem rādītājiem - 402 Zs un 569 Nm. 30% jaudas pieaugums iegūts, pateicoties Manhart Stage II Performance komplektam, M Performance aizdedzes svecēm, BMC gaisa filtram, Wagner Tuning Evo 1 Competition gaisa starpdzesētājam, Bastuck Downpipe un M Performance izplūdes sistēmai. 

Tāpat zemākas dzinēja temperatūras nodrošināšanai uzstādīts eļļas dzesēšanas vārsts, bet pati eļļa pirmā īpašnieka Nikolaja Steškas lietošanas laikā mainīta ik pēc 5000 km. Automašīnā uzstādītā Avron telemetrijas sistēma rāda, ka BMW M135i no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,6 sekundēs, savukārt pēc noņemtā ātruma ierobežotāja spēj ieskrieties līdz teju 300 km/h.


Publicitātes foto 

Tomēr šī auto burvība slēpjas ne vien ātrumā, bet arī stūrēšanā un bremzēšanā. M Performance sporta balstiekārta un M Performance aizmugurējais diferenciālis ar bloķējošo elementu apvienojumā H&R regulējamo stabilizatoru komplektu jau tā standarta izpildījumā precīzo vadāmību paceļ nākamajā līmenī. Savukārt par savlaicīgu apstāšanos gan uz ielas, gan trasē gādā M Performance bremžu diski, EBC Racing bremžu kluči un M Performance armētās bremžu trubiņas. Auto saķeri ar ceļu nodrošina izcili vieglie 17 collu OZ Racing Ultraleggera diski, kas apauti ar Nankang NS2R sporta riepām.

Uzlabojumu klāsts turpinās ari salonā, kur bez standartā esošajiem Alcantara sporta sēdekļiem uzstādīti vairāki M Performance elementi - Alcantara stūre, parocīgāks ātruma pārslēdzējs un pedāļi ar metāla apdari. Un tajos brīžos, kad ikdienā mierīgi pārvietosieties, jūs priecēs bagātīgais komforta aprīkojums - Xenon tuvās un tālās gaismas, divu zonu klimata kontrole, lietus sensors, komforta piekļuves sistēma, priekšējo sēdekļu apsilde un HiFi skaļruņu sistēma Harman Kardon.


Salonā bez standartā esošajiem Alcantara sporta sēdekļiem uzstādīti vairāki M Performance elementi - Alcantara stūre, parocīgāks ātruma pārslēdzējs un pedāļi ar metāla apdari. Publicitātes foto

Var likties, ka šādi uzlabotas automašīnas resurss samazinās un cieš arī lietošanas ērtība ikdienā, tomēr ar šo spēkratu tā nav. Uzlabojumos izmantotās BMW M Performance detaļas ir BMW atzītas un ar tām pat saglabājas auto rūpnīcas garantija, tāpat arī pārējie uzstādītie elementi ir autosporta pasaulē atzītu zīmolu ražojums.

Automašīnu tirgo Inchcape mazlietoto auto nodaļa "Mazliet.lv" Rīgā, Dārzciema ielā 64a, kā uzticamais vārds un sniegtā garantija šī unikālā BMW M135i iegādi padara par drošu un gandrīz saprātīgu pirkumu. Un noslēgumā vēl (maz)lietoto auto tirgū būtiskākie raksturlielumi - spilgtais ikdienas un sporta auto savā četrus gadus ilgajā mūžā noskrējis vien 39 000 kilometrus, bet cena, kas mazāka par auto ieguldītajiem uzlabojumiem, ir 25 900 EUR. 

Pilnais auto aprīkojuma saraksts apskatāms ŠEIT

Video: BMW M135i darbībā Sporta kompleksā "333":
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png