profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

F1 pilots ieskrien Šlēgelmilha mašīnā, Haralds saņem apsveikumus no DTM leģendas

Mārtiņš Jankovskis 05.10.2014 - 17:45 F1 pilots ieskrien Šlēgelmilha mašīnā, Haralds saņem apsveikumus no DTM leģendas
Šlēgelmilhs ar Ludvigu. Foto: adac-gt-masters.de

Svētdien Hockenheimringas trasē Vācijā tika dots starts ADAC GT Masters čempionāta noslēdzošā posma otrajam braucienam. Atgādināsim, ka sestdien pirmajā braucienā Haralds Šlēgelmilhs, kuram tā bija debija šajās sacīkstēs, kopā ar Luku Ludvigu, startējot no pirmās starta vietas, izcīnīja otro vietu.


Šlēgelmilhs pirmā brauciena priekšgalā. Foto: adac-gt-masters.de

Otrajā braucienā Šlēgelmilhs kopā ar Ludvigu startēja no 22.vietas. Jau pašā brauciena sākumā Haralds spēja pakāpties uz 16.vietu, taču tad bijušais F1 pilots Haime Alguersuari 180 grādu līkumā ieskrēja Šlēgelmilha automašīnā un sagrieza mūsu braucēju, un atsvieda Haraldu uz pēdējo vietu. Brauciena turpinājumā Šlēgelmilhs aizcīnījās līdz 18.vietai, kur vēlāk devās boksos, lai mainītos ar komandas biedru Ludvigu. Brauciena turpinājumā Ludvigs bija ātrs, kurš spēja aizcīnīties līdz devītajai vietai. Jāatzīmē, ka pēdējā pusstundā trasē divas reizes devās drošības mašīna.


Foto: adac-gt-masters.de

Atgādināsim, ka Haralds saņēma uzaicinājumu startēt vienā no panākumiem bagātākajām vācu autošosejas komandām BKK Mobil Oil Racing Team Zakspeed, kuras sastāvā mūsu braucējs startēja ar Mercedes-Benz SLS AMG GT3 automašīnu. Jāpiebilst, ka Haralds pēc pirmā brauciena ar savu sniegumu pārsteidza daudzus. ''Tu laikam esi diezgan talantīgs. Neviens pirmajā sacīkstē šeit nav tā nobraucis," pēc pirmā brauciena par Haralda sniegumu izteicās pieredzes bagātais Ludvigs.


Šlēgelmilhs ar Ludvigu uz goda pjedestāla. Foto: adac-gt-masters.de

Arī Šlēgelmilhs portālam Go4speed atzina, ka ir apmierināts ar aizvadītajām sacīkstēm, kaut arī otrajā braucienā viņa mašīnā ieskrēja bijušais F1 pilots. ''Braucienu iesāku ļoti labi, jo pakāpos par sešām vietām, apdzenot arī bijušo F1 pilotu Haimi Alguersuari. Taču tad viņš 180 grādu līkumā ieskrēja man aizmugurē un sagrieza mani, kas atsvieda mani uz beigām. Turpinājumā aizcīnījos līdz 18.vietai un tad devos boksos mainīties. Tad sanāca diezgan veiksmīgi, jo trasē divas reizes devās drošības mašīna, kas Ludvigam ļāva pakāpties uz devīto vietu, kurā arī finišējām,'' stāsta Haralds Šlēgelmilhs.


Foto: adac-gt-masters.de

Haralds atzina, ka pirms otrā brauciena viņam roku paspieda DTM leģenda. Arī komanda un Ludvigs bija patīkami pārsteigti par Haralda ātrumu. ''Jāsaka, ka komanda un citi ir diezgan pārsteigti, jo neviens negaidīja, ka man tik labi ies. Pirms otrā brauciena starta pie manis pienāca pieckārtējais DTM čempions un DTM leģenda Berns Šneiders, kurš paspieda roku un pateica, ka labi braucu. Arī komandas biedrs un citi atzina, ka viss esot bijis ļoti labi. Daudzi nemaz netic, ka četrus gadus vispār nebiju braucis nopietnās sacīkstēs,'' prieku neslēpa Haralds.

Otrā brauciena rezultāti:
1. Daniel Keilwitz/Andreas Wirth Corvette Z06.R GT3
 
2.
Jaap van Lagen/Christian Engelhart 
Porsche 911 GT3 R +0.867
3.
Luca Stolz/Maximilian Götz
Mercedes-Benz SLS AMG GT3 
+2.314
4. Kelvin van der Linde/René Rast Audi R8 LMS ultra +3.274
... ... ... ...
9. Luca Ludwig/Haralds Šlēgelmilhs Mercedes-Benz SLS AMG GT3  +9.714
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png