profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvijas sievietēm neizdodas labot līdzšinējo Ginesa rekordu

Go4speed 03.09.2014 - 05:46 Latvijas sievietēm neizdodas labot līdzšinējo Ginesa rekordu
Foto: Mārtiņš Barons, https://rekordrallijs.lv

Ar grandiozu šovu, grupas ''Musiqq” koncertu un apbalvošanas ceremoniju noslēdzies pirmais rallijs daiļā dzimuma pārstāvēm Jūrmalā ''Sieviešu rallijs Jūrmala 2014”, kurā Latvijas sievietes mēģināja labot līdzšinējo Indijā uzstādīto Ginesa pasaules rekordu – visvairāk sievietes dalībnieces motoru sporta pasākumā.


Foto: Mārtiņš Barons, https://rekordrallijs.lv

Kā vēstīts mājas lapā rekordrallijs.lv, tad pasākumā šoreiz piedalījās 327 ekipāžas jeb vairāk nekā 600 sievietes, tādēļ sasniegt izvirīto mērķi tomēr neizdevās (līdzšinējais rekords bija 467 ekipāžas un 934 dalībnieces sievietes ). Neskatoties uz to, Jūrmalas pilsētas dome bija priecīga uzņemt visas ''Sieviešu rallija Jūrmala” dalībnieces savā pilsētā un ļoti cer, ka šis pasākums varētu kļūt par tradīciju.


Foto: Mārtiņš Barons, https://rekordrallijs.lv

''Sieviešu rallijā Jūrmala 2014” pirmo vietu un ceļojumu uz Antāliju, kā arī 100% studiju maksas atlaidi pirmajam studiju gadam kādā no Biznesa augstskolas „Turība” īstenotajām profesionālā bakalaura studiju programmām saņēma komanda ar nosaukumu „X Sports Cysling team”, kurā startēja Indra Trofimoviča un Dace Kaļverša. Godalgoto 2. vietu ieguva ekipāža „Hippie chiks” un šīs divas dāmas, Kristīne Kostaščuka, Ance Rieksta, varēs doties nakšņot un atpūsties „Hotel Jūrmala SPA” saunu un baseinu centrā. Trešajā vietā ierindojās meitenes, kuras startēja ar nosaukumu „Vietējās bez bremzēm!”.


Foto: Mārtiņš Barons, https://rekordrallijs.lv

Dalībniecēm, vadoties pēc speciāli sastādītas leģendas, „Sieviešu rallija Jūrmala 2014” 150 kilometrus garajā maršrutā bija jāatrod trīs kontrolpunkti. Pirmais no tiem atradās Engurē, otrais Tukumā, bet trešais Jūrmalas pilsētā – Dzintaru Mežaparkā. Katrā no tiem dalībniecēm bija jāveic vairāki atjautības un veiklības uzdevumi, piemēram, frīsbijkērlings, krokets, spīdmintons, izbrauciens ar gokartiem un citi.

Pēc piecu stundu garā brauciena „Sieviešu rallija Jūrmala 2014” dalībnieces pēc finiša varēja atpūsties īstā brīvdabas festivālā.


Foto: Mārtiņš Barons, https://rekordrallijs.lv

Pēc tam norisinājās apbalvošanas ceremonija, kuras ietvaros atbalstītāju sarūpētās balvas dalībniecēm tika pasniegtas kopumā 15 nominācijās.

1. Sieviešķīgi košākā ekipāža - Krustnagliņas uz vīns
2. Sportiskākā ekipāža - Sidrallā
3. Jautrākā ekipāža - Ķēves
4. Kontrolpunktu karalienes - Bermudas
5. Vistālāk no mājām… Pie jūras dzīve mana…
6. Stilīgākā ekipāža - AQUALAR pH 9+
7. Mierīgākā ekipāža - Queens
8. Jūrmalas pilsētas simpātija - Saulaini ziedošās
9. Melnākā ekipāža - Black&Black
10. Feinākā uzņēmumu ekipāža - Metinātava
11. Zaļākā ekipāža - VIKING Team
12. Labākais selfijs jeb “pašiņš” - Krustnagliņas un vīns
13. Go Adventure simpātiju balva - Latvju meitenes
14. Seksīgākās autobraucējas - Glābējbulkas
15. Punktuālākās autobraucējas - LA FÁBRIKA DE PERLAS
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png