profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Kurzemes ziemas kausa' otrā sezona startēs 9. decembrī

Go4speed 27.11.2018 - 23:15 'Kurzemes ziemas kausa' otrā sezona startēs 9. decembrī
Foto: www.eveautosports.lv

Svētdien, 9. decembrī, starts tiks dots Kurzemes ziemas kausa otrajai sezonai. Kurzemes ziemas kauss 2019 pirmais posms norisināsies Vaiņodes lidlauka teritorijā. Vaiņodes lidlauks autosprinta sacensībās tiek izmantots salīdzinoši nesen, bet paspējis jau iemantot pozitīvu slavu sportistu vidū. Plašās asfaltētās teritorijas ļauj veidot ātras, sarežģītas un drošas trases. Arī Kurzemes ziemas kausa pirmā posma trases konfigurācija solās būt gana sarežģīta un baudāma. Sacensību dienā plānots aizvadīt trīs braucienus par aptuveni divus kilometrus garo trasi. Neatkarīgi no laika apstākļiem, trase būs ar stingru segumu, kas sastāv no tīra un netīra asfalta.

Dalībnieku reģistrācija internetā sāksies trešajā decembrī un noslēgsies septītā decembra vakarā. Sacensību dienas kartība paredz dalībnieku mandātu un tehnisko komisiju no 9:00 līdz 10:30 un pirmā brauciena starts plānots 11:00. Apbalvošana paredzēta 16:10. Kurzemes ziemas kauss 2019 sezonas nolikums ŠEIT, pirmā posma nolikums ŠEIT, LAF SAK autosprinta noteikumi ŠEIT.

Pēc veiksmīgas pirmās Kurzemes ziemas kausa sezonas, 9. decembrī starts tiks dots otrajai Kurzemes ziemas kausa sezonai. Biedrības EVE autosports organizētā ziemas kausa izcīņa, standarta un sporta automašīnām, norisināsies sākot ar 2018. gada 9. decembri. “Kurzemes ziemas kauss 2019” ietvaros tiks aizvadīti seši posmi. Pirmais posms 9. decembrī, otrais posms, kurš plānots kā nakts posms, 30. decembrī, trešais posms 20. janvārī, ceturtais posms 3. februārī, piektais posms 17. februārī un sestais posms 2. martā. Sezonas noslēguma pasākums un apbalvošana norisināsies 16. martā Saldū.


Foto: www.eveautosports.lv

''Esam apzinājuši un izvērtējuši vairākas trases, kurās varam rīkot ziemas kausa posmus. Labvēlīgos un ziemai atbilstošos laika apstākļos, Kurzemes ziemas kausa dalībniekiem tiks piedāvātas divas, līdz šim neizmantotas trases, kā arī dalībniekiem jau labi zināmas un pārbaudītas trases,'' ziņo organizatori.

“Kurzemes ziemas kausa 2019” izcīņā paredzētas vienpadsmit ieskaites klases. FWD un FWD/R – automašīnas ar priekšējās ass piedziņu, kuru apriepojums ir ar un bez radzēm. RWD un RWD/R – automašīnas ar klasisko piedziņu, kuru apriepojums ir ar un bez radzēm. 4WD un 4WD/R – pilnpiedziņas automašīnas, kuru apriepojums ir ar un bez radzēm. 2WD OPEN – automašīnas ar viena tilta piedziņu un ar brīvu apriepojumu, tai skaitā ar sportam paredzētām riepām. 4WD OPEN – automašīnas ar pilnpiedziņu un ar brīvu apriepojumu, tai skaitā ar sportam paredzētām riepām. HISTORIC – automašīnām, kuras ražotas līdz 1990. gadam, apriepojums ar vai bez radzēm. DĀMAS – automašīnas piedziņa un apriepojums brīvs. Un labākos JUNIORUS.

Kurzemes ziemas kausa izcīņa notiks sešos posmos, bet kausa kopvērtējuma ieskaitē tiks vērtēti pieci posmi.

Informāciju sagatavoja:
www.eveautosports.lv
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png