profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kurzemē Lamberts pret Bunku, Vidzemē Liepiņš pret Cīruļniekiem

Artūrs Virbulis 16.02.2012 - 16:20 Kurzemē Lamberts pret Bunku, Vidzemē Liepiņš pret Cīruļniekiem
Foto: Gints Bērziņš/Go4speed

Pēc vienas nedēļas nogales pārtraukuma, kurā risinājās rallijs un rallijsprints „Sarma", šajā nedēļas nogalē turpināsies 2012. gada sezonas ziemas autosprinta čempionāts. Smiltenē ar ceturto posmu noslēgsies Vidzemes reģiona sacīkstes, bet Vecpilī vienā dienā tiks aizvadīti divi noslēdzošie Kurzemes reģiona posmi.

Sestdien, 18. februārī, Vecpils trasē viss notiks operatīvi, jo dienas laikā būs jāaizvada divi posmi, t.i. Kurzemes reģiona trešais un ceturtais posms. Internetā šobrīd reģistrējušies vien desmit braucēji, tomēr to starpā nav vairāki vadošie piloti kā, piemēram, drifteris Gatis Lapāns, kas apsver domu startēt arī šajās ziemas autosprinta sacīkstēs.

Īpaši sagatavojies šim posmam ir drifteris Jānis Lamberts, kas speciāli pēdējiem diviem posmiem no „Tehauto Racing" aizlienējis konkurētspējīgākas „Nišpa" riepas. Viņa mērķis ir skaidrs - kļūt par ziemas autosprinta Kurzemes reģiona čempionu un pacīnīties arī par Latvijas čempiona titulu ziemas sprinta fināla sacensībās. Tas gan nenāks viegli, jo Vecpilī uz starta izies arī Māris Bunka, kurš Tukumā bija ātrāks par Lambertu, kā arī šībrīža reģiona līderis - Ainārs Eikerts.


RWD klases Kurzemes reģiona līderis - Aigars Tīdmanis. Foto: Gints Bērziņš/Go4speed

Pašlaik Kurzemes reģionā vadībā aizmugures piedziņas klasē atrodas Aigars Tīdmanis, vienas ass piedziņas klasē - Sandis Laukšteins, bet pilnpiedziņas klasē - Ainārs Eikerts.

Svētdien, 19. februāri, Smiltenes sporta kompleksā „Teperis" risināsies ceturtais un pēdējais Vidzemes reģiona ziemas sprinta posms. Arī uz šo posmu pagaidām reģistrējušies vien astoņi piloti, tomēr sagaidāms, ka to skaits posma dienā ievērojami pieaugs. Interesantākā cīņa sagaidāma priekšējās piedziņas 2WD klasē, kur par pirmo vietu savā starpā cīkstēsies Valters Liepiņš un brāļi Cīruļnieki.

Tā kā Centra reģiona posmi ir noslēgušies, bet Kurzeme un Vidzeme savus pēdējos posmus aizvadīs šajā nedēļas nogalē, tad loģiski, ka drīzumā plānots arī ziemas autosprinta čempionāta fināls. Organizatori par finālu gan pagaidām vēlējās saglabāt intrigu, līdz ar to informācija par norises laiku un vietu sagaidāma nākamās nedēļas laikā.

Vidzemes reģiona līderi pirms pēdējā posma ir Kristaps Daģis, kurš uzvarējis visos līdzšinējos aizmugures piedziņas klases posmos, Valters Liepiņš (2WD) un Artis Upītis pilnpiedziņas klasē.

Sestdien, 18. februārī, Vecpilī Kurzemes reģiona posmiem starts paredzēts 9:15, savukārt Vidzemes reģiona noslēdzošajam posmam Smiltenē starts tiks dots 10:00.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png