profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Wurth Ziemas kausā saasinās cīņas pirms noslēdzošā posma Kuldīgā

Go4speed 17.02.2016 - 14:48 Wurth Ziemas kausā saasinās cīņas pirms noslēdzošā posma Kuldīgā
Modris Žentiņš. Foto: Artūrs Ķipsts

Wurth Ziemas kauss tuvojas noslēgumam, jo jau šajā nedēļas nogalē kausa piektais un noslēdzošais posms notiks pavisam jaunā un nebijušā norises vietā - Kuldīgas pilsētā. Posma reģistrācija noslēdzošajam posma tika atklāta 17. februārī un divu stundu laikā tika sasniegts maksimālais dalībnieku skaits - 129. 

Spraigas cīņas tika aizvadītas arī Wurth kausa pirmspēdējā posmā, kas norisinājās 14. februārī Vaiņodes lidlaukā. Tas saasinājis cīņas noslēdzošajā posmā, jo pretendenti uz uzvaru lielākajā daļā no klasēm, kā arī galvenās balvas - Ziemas karaļa titulam - ir vairāki. 

RWD klasēs 4. posmā uzvaru izcīnīja Aigars Tīdmanis - gan klasē ar, gan bez radzēm A.Tīdmanis bija ātrāks par pretiniekiem un šobrīd bezradžu klasē par sezonas kausa ieguvējiem noslēdzošajā posmā var kļūt trīs sportisti - Māris Druva (62 punkti), Aigars Tīdmanis (61 punkts) un Jānis Apsītis (60 punkti). RWD radžu klasē gan kādam apsteigt A.Tīdmani būs grūti, jo ar četrām izcīnītām uzvarām sportists ir pārliecinošā klases vadībā ar 80 punktiem, par 19 punktiem apsteidzot Jāni Apsīti un par 38 punktiem - Māri Druvu.


Māris Druva. Foto: Artūrs Šķipsts

Priekšpiedziņas klasē gan ar, gan bez radzēm kopvērtējuma līderpozīcijā atrodas Modris Žentiņš, kurš 4. posmā aizvadīja sīvas cīņas ar Aivo Gailīti. kurš šobrīd ieņem trešo vietu klasē bez radzēm. Otrajā vietā sezonas kopvērtējumā Miks Ķenavs, kurš Žentiņam zaudē 13 punktus, saglabājot iespēju Kuldīgas posmā cīnīties par sezonas uzvaru. 

Priekšpiedziņas klasē ar radzēm M.Žentiņam šosezon droša uzvara - Māris Radomišķis apsteigts par 22 puntkiem, savukārt trešās pozīcijas īpašnieks Varis Žentiņš - par 23 punktiem. Lielākās cīņas šajā klasē gaidāmas tieši par 2.-5. pozīciju.

Nenoliedzami - viens no interesantākajiem dueļiem noslēdzošajā posmā tiks aizvadīts starp 4WD klases dalībniekiem Arti Vicinski un Valtu Zvaigzni. Šobrīd abās klasēs līderis ir A.Vicinskis, kurš izcīnīja dubultuzvaru 4. posmā, uzvarot abās klasēs. Klasē bez radzēm Vicinskis ir ieguvis 7 punktu pārsvaru, savukārt radžu klasē viņa pārsvars ir 9 punkti. Ģirts Melbiksis ir pretendents uz sezonas trešo pozīciju 4WD bezradžu klasē, savukārt Jānis Jansons radžu klasē. 


Artis Vicinskis. Foto: Artūrs Šķipsts

Standarta klasē par uzvaru gaidāma cīņa stapr Edgaru Leonovu (58) punkti un Mārtiņu Bertu (56 punkti), kamēr Māris Rūdiens ierindojies trešajā pozīcijā. 

Pārliecinošā Dāmu klases vadībā ir Nelda Žentiņa ar izcīnītiem 75 puntkiem no 80 maksimālajiem. Otrajā vietā, ar minimālām iespējām apsteigt līderi, ir Dace Strazdiņa (60 punkti), savukārt trešā - Signe Žentiņa. 

Izšķirošās cīņas norisināsies svētdien, 21. februārī, Kuldīgas pilsētā. 

Ar visiem kopvērtējuma rezultātiem var iepazīties ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png