profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Wurth Ziemas kausa labākais juniors saņems iespēju piedalīties testos ar R2 automašīnu

Go4speed 22.12.2015 - 21:17 Wurth Ziemas kausa labākais juniors saņems iespēju piedalīties testos ar R2 automašīnu
Foto: Artūrs Igaveņš

26. decembrī savu devīto sezonu atklāja Wurth Ziemas kauss, kas tradicionāli norisinās Kurzemes pusē. Kā noskaidroja portāls, tad šogad visiem dalībniekiem, kuri klasificējās kā juniori, ir iespēja cīnīties par īpašu balvu - sezonas noslēgumā labākais juniors varēs aizvadīt 20 kilometru testus Eiropas rallija vicečempiona Ralfa Sirmača vadībā ar "Ford Fiesta R2" automašīnu. 

"Ziemas kausa viens no mērķiem ir būt par pakāpienu starp pirmajiem soļiem autosportā un lielo autosportu. Vēlamies Junioru klases ietvaros radīt platformu treniņiem, labākajiem iegūstot iespēju veikt nākamos soļus autosportā. Junioru klasē šogad paredzētas specbalvas no visiem kausa atbalstītājiem, savukārt galveno balvu - testus - nodrošinās Bmp.lv," stāsta kausa organizators Mārtiņš Lagzdiņš.

Lai kvalificētos "Bmp.lv Junioru kausa" balvas izcīņai, jaunietim/-ei ir jābūt līdz 21 gadus vecam un ir jāpiedalās kādā no ieskaites klasēm Wurth Ziemas Kausa ietvaros. Pie galvenās balvas tiks tas jaunietis, kurš kopsummā iegūs vislielāko punktu skaitu sezonas noslēgumā. Tā kā vērā tiks ņemti četri labākie posmi, tad tiem, kuri nepaspēja piedalīties pirmajā posmā, ir iespēja cīņu sākt no otrā sacensību posma, jo kausa izcīņā šoziem tiks aizvadīti pieci posmi. 

Ar pilniem Junioru kausa noteikumiem var iepazīties ŠEIT. 
Nākamais Wurth Ziemas kausa posms norisināsies 9. janvārī. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png