profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Wurth Ziemas Kausa pēdējā posmā Rudē tiks noskaidroti sezonas uzvarētāji

Go4speed 18.02.2015 - 22:14 Wurth Ziemas Kausa pēdējā posmā Rudē tiks noskaidroti sezonas uzvarētāji
Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Aizvadītajā nedēļas nogalē Saldus novada Zaņā norisinājās Wurth Ziemas Kausa ceturtais posms, bet jau šonedēļ, 22. februārī, notiks kausa noslēdzošais, piektais posms, kas pēc ilgāka pārtraukuma norisināsies Liepājas puses Rudes kartodroma trasē. 

Sacensību ceturtajā posmā trasē "Rukmāri", kas atrodas Saldus novada Zaņā, piedalījās nedaudz vairāk kā 60 dalībnieki un pie uzvarām tika Nelda Žentiņa (Dāmu klase), Gundars Tīdmanis (RWD un RWD ar radzēm), Modris Žentiņš (priekšpiedziņas klase), Varis Žentiņš (priekšpiedziņas klase ar radzēm), Jānis Bruzinskis (4WD) un Artis Vicinskis (4WD ar radzēm). 


Gundars Tīdmanis divos posmos izcīnījis dubultuzvaru. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Wurth Ziemas Kausa noslēdzošais posms trasē "Rude", Liepājas novada Otaņķu pagastā, norisināsies apļa formātā. Tiks aizvadīti trīs braucieni, katrā no tiem sacensību dalībniekiem būs jāveic trīs apļi. Automašīnas startēs ar pus minūtes intervālu, un paralēli trasē atradīsies vismaz divas automašīnas. 

Pēc aizvadītajiem četriem posmiem Wurth Ziemas Kausa vadībā izvirzījušies Gundars Tīdmanis (RWD un RWD ar radzēm), Modris Žentiņš (priekšpiedziņas klase ar un bez radzēm), Artis Vicinskis (4WD un 4WD ar radzēm), kā arī dāmu klases pārstāve Kristīne Cēbere. Tomēr izšķirošās cīņas visās klasēs norisināsies tieši pēdējā posmā, kad arī tiks noskaidroti sezonas kausa ieguvēji.   Ziemas Kausa jaunumiem var sekot līdzi Facebook, Draugiem.lv un Twitter lapā „Motorsportlv".


Modris Žentiņš. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed.lv

Sacensību nolikums ir apskatāms kausa mājaslapā www.motorsport.lv sadaļā "Dokumenti". Tāpat minētajā mājaslapā norisinās dalībnieku reģistrācija un ir apskatāms Ziemas Kausa kopvērtējums. Papildus reģistrācija notiks sacensību rītā norises vietā, sākot no plkst. 8.15. Skatītājiem ieeja bez maksas. 

Visi kopvērtējuma rezultāti apskatāmi ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png