profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

333 ziemas kausa vadībā izvirzījušies Reinis Trūps, Raivis Galviņš un Māris Zālītis

Go4speed 17.02.2015 - 11:00 333 ziemas kausa vadībā izvirzījušies Reinis Trūps, Raivis Galviņš un Māris Zālītis
Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

15.februārī sporta kompleksā „333" norisinājās „333 Ziemas kauss 2014/2015" pirmspēdējais posms. Trases apļa garums šajā posmā bija 2,3 kilometri, konfigurācija bija ātra un intresanta. Lai gan trases segums daudzviet bija apledojis, dienas gaitā, uzspīdot saulei, trases līkumi daudzviet atkusa līdz pat asfaltam, kas sacīkstes padarīja īpaši interesantas.

Aizmugures piedziņas klasē startēja 28 dalībnieki. Tāpat kā iepriekšējos posmos, arī šajā posmā gandrīz visi bija uzticami BMW markas automašīnām. Pārliecinoši sacīkstes uzsāka Aigars Tīdmanis, uzrādot ātrāko laiku pirmajā braucienā, tomēr, pateicoties veiksmīgajiem pēdējiem diviem braucienam, pirmo vietu šajā klasē izcīnīja Andris Vovers. Otrajā vietā ierindojās Aigars Tīdmanis, kurš uz starta šogad stājās pirmo reizi. Uzrādot stabilu rezultātu visos trīs braucienos, šoreiz trešās vietas ieguvējs - Jānis Apsītis, kurš kopvērtējumā ierindojies otrajā vietā.

Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed
 

Priekšpiedziņas klasē, 23 dalībnieku konkurencē, pirmo vietu izcīnīja pagājušo posmu izlaidušais Modris Žentiņš. Pēc uzvaras pagājušajā posmā, šoreiz  otrais - Jānis Spīķis, bet neskatoties uz piemeklētām automašīnas tehniskām problēmām un sīvo cīņu ar vēl vienu no brāļiem Spīķiem (Juri Spīķi), godpilnā trešā vieta šoreiz Ivaram Cīrulniekam.


Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Visu riteņu piedziņas klasē jau trešo posmu pēc kārtas uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Māris Zālītis. Otrais šajā posmā, paspējot novērst pēc pirmā brauciena radušās automašīnas tehniskās problēmas - Ints Jeršovs, bet ar stabilu rezultātu pēdējos divos braucienos uz goda pjedestāla trešās vietas pakāpiena  - Sandis Šāblis.


Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Pirms pēdējā posma priekšpiedziņas klases vadībā izvirzījies Reinis Trūps, aizmugures piedziņas - Raivis Galviņš, bet pilnpiedziņas klasē - Mārtiņš Zālītis. 

Pēdējais kausa posms norisināsies jau šo sestdien, 21.februārī. 

Ar visu kausa kopvērtējumu var iepazīties ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png