profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Wurth Ziemas Kausa galveno balvu izcīna Baiba Ivanovska

Go4speed 17.03.2014 - 12:28 Wurth Ziemas Kausa galveno balvu izcīna Baiba Ivanovska
Ziemas Karaliene - Baiba Ivanovska kopā ar galveno balvu. Foto Aivars Vētrājs, Kurzemnieks

Aizvadītajā nedēļas nogalē Kuldīgā tika nosaukti un apbalvoti ātrākie "Wurth Ziemas Kauss" dalībnieki. Kopā ziemas kausa ietvaros sportisti aizvadīja piecus posmus un dalību šajās sacīkstēs izmēģināja 195 dalībnieki.

Neskatoties uz to, ka pēdējais posms Jānim Ivanovskim nebija visai veiksmīgs, viņš saņēma sezonas uzvarētāja kausus abās pilnpiedziņas klasēs. Tāpat abās klasēs bija viens otrās vietas ieguvējs - tas šoreiz bija Artis Vicinckis. Klasē ar radzēm trešo vietu ieguva Ainars Eikerts, savukārt klasē bez radzēm trešais šogad Māris Druva.


Priekšpiedziņas ātrākie braucēji, no kreisās Aivo Gailītis, Modris Žentiņš, Miks Ķenavs. Foto: Aivars Vētrājs, Kurzemnieks

Priekšpiedziņas klasē ar radzēm pārliecinošu uzvaru kopvērtējumā svinēja Aivo Gailītis, apsteidzot Modri Žentiņu un Miku Ķenavu. Pēdējā posmā uzvaru priekšpiedziņas klasē bez radzēm izdevās izcīnīt Modrim Žentiņam, apsteidzot Aivo Gailīti. Trešais arī bezradžu klasē Miks Ķenavs.


RWD klasē ar radzēm pirmā vieta sezonas kopvērtējumā Gundaram Tīdmanim. Foto: Aivars Vētrājs, Kurzemnieks

Uzvaras aizmugures piedziņas klasē sadalīja brāļi Tīdmaņi, klasē ar radzēm uzvarētāja kausu ieguva Gundars Tīdmanis, savukārt klasē bez radzēm uzvara palika Aigara Tīdmaņa rokās. Abās klasēs trešo vietu izcīnīja Jānis Ivanovskis.

Dāmu klasē, kurā sezonas gaitā startēja sešas dalībnieces, ātrākā no visām šoziem bija Baiba Ivanovska, godpilno otro vietu izcīnīja Nelda Žentiņa, savukārt trešā, par vienu punktu apsteidzot Daci Strazdiņu, bija Ginta Ivanovska.


4WD klases bez radzēm uzvarētāji. No kreisās Artis Vicinckis, Jānis Ivanovskis un Māris Druva. Foto: Aivars Vētrājs, Kurzemnieks

Par lielāko pārsteigumu vakara gaitā parūpējās dāmu klases uzvarētāja Baiba Ivanovska, kura visiem par pārsteigumu ieguva sezonas galveno balvu un "Ziemas Karalienes" titulu no galvenā sponsora "Wurth". "Ziemas Karaļa" titula galvenās balvas pretendenti bija Jānis Ivanovskis un Baiba Ivanovska, katrs no viņiem bija izcīnījis 10 absolūtās uzvaras savas klases ietvaros, tomēr pēdējais posms bija izšķirošs, un tieši tajā Baiba izcīnīja visvairāk uzvaras, iegūstot galveno balvu. Ļoti tuvu titulam bija arī Aigars Tīdmanis un Modris Žentiņš.

"Ziemas Karalienes tituls man nāca kā liels pārsteigums, jo tiešām to negaidīju. Klusībā cerēju, ka šo titulu varētu iegūt kāds cits no mūsu komandas, bet nedomāju, ka tā būšu es. Man ir ļoti liels prieks saņemt tādu dāvanu un apbalvojumu. Mūsu komandai profesionālā instrumentu kaste ļoti noderēs, jo pateicoties komandai es vispār varu piedalīties sacensībās," tā par negaidīto apbalvojumu kuldīdzniece Baiba Ivanovska.

"Wurth Ziemas Kauss" kopvērtējums:

4WD ar radzēm:
Jānis Ivanovskis BMW 325ix 230 punkti
Artis Vicinskis Subaru Impreza 209 punkts
Ainars Eikerts Mitsubishi Evo 178 punkti

4WD bez radzēm:
Jānis Ivanovskis BMW 325ix  227 punkti
Māris Druva BMW 325ix  192 punkts
Ainars Eikerts Mitsubishi Evo 186  punkti

FWD ar radzēm:
Aivo Gailītis VW Golf 216 punkti
Modris Žentiņš Honda Civic
183 punkti
Miks Ķenavs
VW Golf 3
158 punkti

FWD bez radzēm:
Modris Žentiņš Honda Civic 227 punkti
Aivo Gailītis VW Golf
222 punkti
Miks Ķenavs VW Golf 3 159 punkti

RWD ar radzēm:
Gundars Tīdmanis BMW 231 punkts
Aigars Tīdmanis
BMW 211 punkts
Jānis Ivanovskis BMW 210 punkti

RWD bez radzēm:
Aigars Tīdmanis BMW 233 punkti
Gundars Tīdmanis BMW 221 punkts
Jānis Ivanovskis BMW 188 punkti

Dāmu klase:
Baiba Ivanovska BMW 251 punkts
Nelda Žentiņa Honda Civic 238 punkti
Ginta Ivanovska BMW 140 punkti

Visi kopvērtējuma rezultāti apskatāmi ŠEIT.

Wurth Ziemas Kausa kopsavilkums:


Otrā daļa:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png