profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilham 'Lamborghini Super Trofeo' sezonas ievadā divas otrās vietas ProAm klasē

Go4speed 15.05.2019 - 19:44 Šlēgelmilham 'Lamborghini Super Trofeo' sezonas ievadā divas otrās vietas ProAm klasē
Foto: Bas Fransen

Latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs slavenajā Silverstounas trasē "ProAm" klasē izcīnīja divas otrās vietas "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriāla sezonas pirmajā posmā.

Šlēgelmilhs šosezon brauc pārī ar gruzīnu Šotu Abhazavu, sacenšoties "ProAm" klasē ar ''Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo'' automašīnu. Pirmajā braucienā sacensības no devītās starta vietas sāka Abhazavs, kurš savu braucienu noslēdza sestajā vietā. Pēc pilota nomaiņas Šlēgelmilhs atkrita uz 16.vietu, taču pēc tam, kad pilotu maiņas veica visi pārējie braucēji, Haralds atgriezās sestajā vietā. Turpinājumā mūsu sportists pakāpās uz ceturto vietu, bet brauciena izskaņā noķēra tā brīža trešās vietas ieguvēju. Diemžēl apdzīt Sergeju Afanasjevu Haraldam neizdevās, tādējādi nācās samierināties ar ceturto vietu absolūti un otro Pro-Am klasē. Uzvarētājiem nācās zaudēt 7,4 sekundes, bet no trešās vietas ieguvēja Šlēgelmilhs atpalika 0,6 sekundes.

Otro braucienu no sestās starta vietas iesāka Šlēgelmilhs, kurš pēc starta pakāpās uz piekto pozīciju. Kad sākās pilotu maiņas, Haralds vienu brīdi bija pakāpiess uz otro vietu, līderim zaudējot 12,6 sekundes. Pēc tam trasē devās Šota, kurš vienu brīdi turējās ceturtajā vietā, taču finišā pilotam absolūtajā ieskaitē septītā vieta, līderiem zaudējot 45 sekundes. Pro-Am klasē tas Gruzijas un Latvijas duetam deva otro vietu.

Nākamais posms notiks Itālijā.

Visi rezultāti ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png