profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs atgriežas "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriālā

Mārtiņš Jankovskis 09.05.2019 - 06:20 Šlēgelmilhs atgriežas "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriālā
Foto: Bas Fransen

Pēc trīs gadu pārtraukuma sacensību apritē atgriezīsies Latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs, kurš startēs "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriālā, kur jau šajā nedēļas nogalē slavenajā Silverstonas trasē tiks aizvadīts sezonas pirmais posms.

Haralds arī šosezon ProAm klasē startēs kopā ar Šotu Abhazavu, ar kuru kopā tika startēts iepriekš 2015. un 2016. gadā. Abu braucēju rīcībā būs jaunākas paaudzes ''Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo'' automašīna.

Kā portālam Go4speed atzina Šlēgelmilhs, tad pēdējos gadus viņš bija šīs komandas menedžeris, tāpēc viņu neredzējām braucam lielās sacensībās, taču šogad nolemts atkal piedalīties šajā čempionātā.


Foto: Bas Fransen

''Jā, tā ir sanācis, ka atkal varēšu braukt "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriālā, kur pavisam kopā būs seši posmi, kā arī pēc sezonas sekos Pasaules fināls. Brauksim tajā pašā ProAm ieskaitē, kur komandā jābrauc vienam profesionālim un vienam amatierim,” iesāk Haralds Šlēgelmilhs, kurš oficiālajos pirmssezonas testos Silverstonā uzrādīja ātrāko apļa laiku.

''Mūsu jaunais auto ir ļoti līdzīgs tam, ar kādu braucām iepriekš, tikai šim jaunās paaudzes modelim ir mainījusies aerodinamika, kā arī ir veikti vēl vairāki uzlabojumi, kas ļauj braukt ātrāk.''

Uz jautājumu, vai sportists pēc tik lielas pauzes spēs pabraukt tikpat ātri, kā iepriekš, Haralds noteica, ''To mēs redzēsim. To rādīs rezultāti. Taču nav tā, ka neesmu braucis visu šo laiku, jo periodiski esmu braucis un uzturējis sevi formā, tāpēc negribētu domāt, ka rezultāti varētu būt sliktāki, tāpēc ceru, ka ar ātrumu visam vajadzētu būt kārtībā, bet, kā būs patiesībā, to redzēsim tikai sacensībās.”


Foto: Bas Fransen

Pilots atzīst, ka mērķis nav tikai piedalīties. ''Primārais mērķis ir labi pavadīt laiku, bet, protams, centīsimies uzvarēt ProAm ieskaitē. Olimpiskais gars tikai piedalīties nav motivācija. Cīnīsimies. Domāju, ka mums ir laba kombinācija (Pro un Am), jo Šota ir labs, stabils braucējs. Mēs labi saprotamies, tāpēc domāju, ka visam būtu jābūt kārtībā. Esmu ļoti priecīgs un pateicīgs par šo iespēju Artline komandai un Šotam personīgi,'' nobeidz Haralds.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png