profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs pirmajā braucienā izcīna trešo vietu

Mārtiņš Jankovskis 02.12.2016 - 13:27 Šlēgelmilhs pirmajā braucienā izcīna trešo vietu
Haralds Šlēgelmilhs. Foto: No sportista privātā arhīva

Piektdien Spānijā (Valensijā) tika dots starts sezonas noslēdzošajam Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) Eiropas ieskaites posmam, kurā uz starta izgāja arī Latvijas ātrākais autosportists Haralds Šlēgelmilhs. Pirms šī posma kopvērtējumā līderis bija Deniss Linds, kuram tikai sešus punktus zaudēja Haralds.

Ceturtdien notika divi kvalifikācijas braucieni, kuros Šlēgelmilhs uzrādīja sesto un ceturto ātrāko laiku. Pirmajā braucienā, startējis no sestās vietas, vadību pēc starta saglabāja Linds, kamēr Haralds turējās sestajā vietā. Pēc trīs apļiem Šlēgelmilhs joprojām bija sestais, līderim zaudējot četras sekundes.

Astotajā aplī izstājās divi vadošie braucēji, kas Haraldam ļāva pakāpties uz ceturto vietu. Pēc desmit apļiem mūsu sportists no līdera Linda atpalika nepilnas septiņas sekundes. 10.vietā tobrīd turējās MotoGP zvaigzne Andrea Dovicioso.


Šlēgelmilhs boksos. Foto: Ekrānšāviņš

Kad līdz brauciena beigām bija atlikušas 30 minūtes, sākās obligātie boksu apmeklējumi. Kā pirmais devās tā brīža otrās vietas ieguvējs, bet nedaudz vēlāk arī trešais ātrākais pilots, kas Haraldam ļāva pakāpties jau uz otro vietu. Taču jau pēc viena apļa boksos devās arī Haralds.

Pēc boksiem Linds zaudēja savu pirmo pozīciju un bija atkritis uz otro vietu, nedaudz zaudējot Spinelli. Taču drīz vien Spinellī tehnisku iemeslu dēļ izstājās, kas vēlreiz vadībā ļāva izvirzīties Lindam. Tikmēr uz trešo vietu bija pakāpies Šlēgelmilhs, kurš līderim tobrīd zaudēja 13 sekundes. Pēdējos apļos sīva cīņa izvērtās starp līderi Lindu un otrajā vietā esošo Postigloni, kurus šķīra nepilnas 0,8 sekundes. Taču atlikušajā laikā vairs nekas nemainījās un uzvaru izcīnīja kopvērtējuma līderis Linds. Otrais palika Postiglone, bet trešais - Šlēgelmilhs.


Trīs ātrākie braucēji

Otrais brauciens pēc Latvijas laika sāksies 17:50, un tiešraidē to varēs redzēt ŠEIT. Otro braucienu Haralds sāks no ceturtās starta vietas.

Rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png