profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs dodas uz Valensiju cīnīties par tituliem Eiropas un Pasaules ieskaitē

Go4speed 29.11.2016 - 12:36 Šlēgelmilhs dodas uz Valensiju cīnīties par tituliem Eiropas un Pasaules ieskaitē
Publicitātes foto

Latvijas ātrākais autosportists Haralds Šlēgelmilhs nedēļas nogalē piedalīsies Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) sezonas noslēdzošajā posmā Valensijā, kurā tiks aizvadīts Eiropas ieskaites pēdējais sacensību posms un čempionāta pasaules fināls. Paredzams, ka Valensijā kopumā pulcēsies vairāk nekā 100 Lamborghini piloti no Eiropas, ASV un Āzijas ieskaitēm. Šlēgelmilhs noslēdzošajā posmā cīnīsies par 1. vietu Eiropas kopvērtējumā un LBST pasaules čempiona titulu.

Sacensību nedēļas nogale sāksies piektdien, 2. decembrī ar diviem Eiropas ieskaites noslēdzošajiem braucieniem, kuros tiks noskaidrots sezonas kopvērtējuma uzvarētājs. Šobrīd Šlēgelmilhs Eiropas kopvērtējuma ieskaitē ir otrajā vietā, atpaliekot no līdera Denisa Linda vien par sešiem punktiem. Vienā sacensību nedēļas nogalē iespējams izcīnīt 30 punktus, līdz ar to Haralds Šlēgelmilhs saglabā iespējas cīnīties par uzvaru. Pirmais sacensību brauciens paredzēts plkst. 12:50, bet otrais – 17:25 pēc Latvijas laika.

3. un 4. decembrī uz starta izies visi LBST braucēji, lai divos pasaules fināla braucienos noskaidrotu ātrākos pilotus katrā klasē. Šlēgelmilhs startēs kopā ar Eiropas, ASV un Āzijas PRO un PRO-AM pilotiem. Pasaules fināls sestdien sāksies ar kvalifikācijas braucieniem plkst. 12:40, kam sekos pirmais brauciens plkst. 16:30. Savukārt otrais brauciens paredzēts svētdien no plkst. 15:00.


Publicitātes foto

Par noslēdzošo LBST posmu Haralds Šlēgelmilhs stāsta: ''Pirms čempionāta pēdējā posma Valensijā ar komandu “Artline Team Georgia” aizvadījām svarīgus testus. To laikā izdevās rast jaunu, agresīvāku automašīnas regulējumu, kas tajā pašā laikā ir gana saudzīgs pret riepām. Šī būs aizraujoša nedēļas nogale kā braucējiem, tā skatītājiem, jo sacensības ar vairāk nekā 100 Lamborghini ir unikāla pieredze. Uz Valensiju dodamies ar konkrētiem mērķiem – uzvarēt Eiropas kopvērtējumā un izcīnīt TOP3 pozīcijas pasaules fināla braucienos. Šī būs, iespējams, viena no vissaspringtākajām cīņām šosezon, jo Eiropas kopvērtējumā TOP3 braucējus šķir vien pāris punkti, bet pasaules mērogā ir ļoti daudz spēcīgu braucēju. Prognozēs esmu piesardzīgs, taču cīnīšos par to, lai Latvijas karogs plīvotu arī Spānijā”.

Sacensību braucieniem tiešraidē būs iespējams sekot līdzi Motors TV un internetā: https://squadracorse.lamborghini.com/live-streaming vai Youtube kanālā https://www.youtube.com/lamborghini. Par Haralda Šlēgelmilha gaitām sacensību nedēļas nogalē Valensijā varēs uzzināt arī sportista Facebook profilā www.facebook.com/haraldracing/ .

Šogad Haralds Šlēgelmilhs LBST čempionāta PRO ieskaitē ir izcīnījis pirmo vietu Nurburgringā, otro vietu Nurburburgringā, Pola Rikāra un Spa Francorchamps, un trešo vietu Pola Rikāra, Spa Francorchamps un Moncas trasēs.

Pērn LBST pasaules finālā, kas norisinājās ASV, Sebringas trasē, Šlēgelmilhs ar fenomenālu braucienu un stratēģiju izcīnīja uzvaru otrajā Eiropas ieskaites braucienā, savukārt pasaules fināla braucienos PRO-AM ieskaitē kopā ar komandas biedru Šotu Abhazavu pirmajā braucienā izcīnīja piekto vietu, bet otrajā braucienā nefinišēja.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png