profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs devies uz Lamborghini SPA sacensību posmu Beļģijā

Go4speed 28.07.2016 - 21:20 Šlēgelmilhs devies uz Lamborghini SPA sacensību posmu Beļģijā
Foto: Harald Schlegelimsh racing

Pēc mēneša ilga pārtraukuma 29. un 30. jūlijā, ar ceturto sacensību posmu SPA Frankošampas trasē Beļģijā atsāksies Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) čempionāts, kurā startēs Latvijas autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs. Sacensību organizatori ziņo, ka šajā posmā uz starta izies vēl līdz šim nebijis dalībnieku skaits – 50 braucēji.

Šodien, 28. jūlijā, SPA trasē tika aizvadīti pirmie divi treniņu braucieni, no kuriem pirmais notika pilnīgi slapjā trasē un sliktos redzamības apstākļos. Šlēgelmilhs tajā spēja uzrādīt 8. labāko rezultātu. Otrais treniņbrauciens notika jau sausā trasē un mūsu sportistam izdevās uzrādīt trešo ātrāko apļa laiku. Pēc treniņa sportists atzina, ka "pagaidām viss ir labi, temps ir labs, jāuzlabo mašīnas regulējumi, diezgan precīzi zinām, kas ir jāizdara. Kā jau teicu iepriekš, mums priekšā ir visai neprognozējama nedēļas nogale."

Līdz šīs sezonas beigām atlikuši vēl trīs sacensību posmi, līdz ar to cīņa par prestižās PRO klases kopvērtējuma pozīcijām kļūst aizvien saspringtāka. Šlēgelmilhs PRO klases kopvērtējuma rangā šobrīd atrodas 4. pozīcijā, taču viena sacensību posma ietvaros TOP3 rezultātos var notikt ievērojamas izmaiņas.

"Ņemot vērā Spa trases specifiku gan sarežģītības, gan mainīgo laikapstākļu kontekstā, kā arī rekordlielā dalībnieku skaita ziņā - paredzu, ka sacīkstes būs ļoti neprognozējamas - reizē ļoti aizraujošas kā man, tā arī līdzjutējiem! Zinu, ka varam braukt pa pirmajām pozīcijām, un darīsim visu, lai Latvijas karogs atkal plīvotu virs pjedestāla,” atklāj Haralds Šlēgelmilhs. 

SPA Francorchams trasē šī būs īpaša nedēļas nogale, jo, paralēli Lamborghini sacensībām, tajā norisināsies arī prestižās 24 stundu izturības sacensības. Līdz ar to paredzētas izmaiņas ierastajā LBST sacensību dienas kārtībā. Kvalifikācijas braucieni un sacensību pirmais brauciens paredzēts piektdien 29. jūlijā pulksten 15:50, savukārt otrais brauciens – sestdien pulksten 12:50 pēc Latvijas laika. 

Abiem sacensību braucieniem būs iespēja sekot līdzi tiešraidē internetā ŠEIT un ŠEIT.  
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png