profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs slavenajā Pola Rikāra trasē pirmajā braucienā izcīna ceturto vietu

Mārtiņš Jankovskis 25.06.2016 - 17:15 Šlēgelmilhs slavenajā Pola Rikāra trasē pirmajā braucienā izcīna ceturto vietu
Haralds Šlēgelmilhs.

Latvijas autošosejas pilots Haralds Šlēgelmilhs sestdien Francijas slavenajā Pola Rikāra trasē startēja trešajā Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) čempionāta sacensību posmā.

Vispirms piektdien tika aizvadīti treniņi, kuros Haralds uzrādīja 11. un 12.vietu. ''Treniņos izcīnīju 11. un 12.vietu, taču varēju labāk. Apstākļi diezgan sarežģīti - 47 mašīnu sastāvā satiksme gandrīz kā uz autobāņa. Ļoti grūti atrast brīvu apli, kā arī karstums dara savu. Pareizu mašīnas regulējumu un riepu spiedienu nav viegli atrast, taču zinām, kur meklēt. Lai vai kā - noskaņojums ir labs,” tā teica Haralds Šlēgelmilhs pēc treniņiem.

Kvalifikācijas braucienos Šlēgelmilhs uzrādīja septīto un astoto ātrāko laiku. Kā atzina mūsu sportists, tad viņam neizdevās veikt nevienu brīvu apli, kas arī ietekmēja kopējo rezultātu.

Pirmajā braucienā pēc starta Haralds pakāpās uz piekto vietu, taču jau pēc neilga brīža sekoja sadursme un trasē devās drošības mašīna. Pēc vairāk nekā desmit minūtēm sacīkstes atsākās. Kad līdz pirmā brauciena beigām bija atlikušas 30 minūtes, sportisti varēja sākt doties boksos. Pēc tiem Haralds joprojām saglabāja piekto vietu. Kad līdz pirmā brauciena beigām bija atlikušas 15 minūtes, ļoti sīva cīņa notika par pirmo vietu, par kuru cīnījās vairāki sportisti.

Brauciena beigās visi līderi sāka cīnīties ar lēnāko braucēju apdzīšanu pa apli, kas nedaudz ietekmēja cīņas norisi. Finišā pie uzvaras tika Denis Linds, bet Haralds finiša karogu šķērsoja ceturtajā vietā absolūti un ceturtajā klasē, uzvarētājam zaudējot 12,7 sekundes. Tikmēr piektās vietas ieguvēju Šlēgelmilhs apsteidza par 14 sekundēm.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png