profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vasīlijs Grjazins pievēršas trenera darbam

Mārtiņš Jankovskis 29.12.2015 - 18:05 Vasīlijs Grjazins pievēršas trenera darbam
Vasīlijs Grjazins. Foto: SRT rallija komanda

Vasīlijs Grjazins, kurš nesen pēc smagās autoavārijas atgriezās sacensībās, kļuvis par treneri. Atgādināsim, ka nesen Vasīlijs kopā ar brāli Nikolaju piedalījās Mitjet Endurance Race izturības sacensībās, kur tika izcīnīta augstā ceturtā vieta. Šīs Vasīlijam bija pirmās sacīkstes pēc 11.jūlijā piedzīvotās smagās avārijas.

Kā raksta wrc-info.ru, tad Vasīlijs kļuvis par Sport&Safety akadēmijas treneri. ''Man ar šīs Akadēmijas dibinātāju Sergeju Borisovu un viņa padotajiem jau sen ir draudzīgas attiecības. Kopā ar Sergeju esam aizvadījuši daudz treniņus, tāpēc viņš man ir devis ļoti daudz. Šogad puiši rīko ledus monokluba ''Russian MX-5 Cup'' kausa izcīņu,'' stāsta Vasīlijs Grjazins.  


Brāļi Grjazini Mitjet Endurance Race izturības sacensībās. Foto: Mitjet Series Russia

''Arī es esmu nolēmis ņemt dalību šajā pasākumā, jo tas ir interesants projekts, kāds Krievijā vēl nav bijis. Viņi mani uzaicināja uz pastāvīgu darbu ar klientiem, tāpēc būšu priecīgs sevi izmēģināt trenera lomā. Domāju, ka man ir ko teikt cilvēkiem. Arī agrāk esmu palīdzējis ar padomu citiem, taču tas pārsvarā bija draugiem.'' 

''Man gribas sevi izmēģināt darbā ar dažādiem cilvēkiem. Esmu par drošību uz ceļiem. Gribu, lai cilvēki brauc kulturāli un lai domā par savām darbībām. Šobrīd uz ceļiem dažreiz notiek kaut kas neiedomājams,'' nobeidz Grjazins.

Tikmēr sarunā ar portālu Go4speed Grjazins atzina, ka trenera darbs ir tāds, ko pilots jau sen gribējis pamēģināt, taču viņa prioritāte joprojām paliek autosports.


Grjazins grib turpināt karjeru rallijā. Foto: JOSEF PETRU rally photo service

''Prioritāte man joprojām ir un paliek autosports, bet šis trenera darbs ir tāds, kuru jau sen gribēju pamēģināt. Tagad man parādījās tāda iespēja, kuru izmantošu. Lai arī autosports man ir prioritāte, vēl tam nevaru pievērsties par visiem 100%, jo neesmu vēl pilnībā atveseļojies. Šobrīd izskatās, ka vēl paies daudz laika, kamēr pilnībā varēšu atveseļoties. Šobrīd plānoju nākamajā sezonā aizvadīt pilnu ''Russian MX-5 Cup'' sezonu, bet vēlāk tad skatīsimies, kāds būs mans veselības stāvoklis. Ļoti gribu atgriezties rallijā, tāpēc darīšu visu, lai veselības stāvoklis pēc iespējas ātrāk uzlabotos,'' portālam atklāj Vasīlijs Grjazins.

Jautāts, vai pilots ir apskatījis komandas jauno Škoda Fabia R5 un kādas ir viņa domas par jauno auto, Grjazins turpina. ''Jā, man bija iespēja apsēsties pie ''Škoda Fabia R5'' stūres. Viss, ko varu pateikt - lieliska un skaista mašīna, tāpēc ceru, ka man nākotnē iedos ar to pabraukt. Vai arī izbraucu ar Škodu? Nē, man iedeva tikai pasēdēt. Gribēju izbraukt, bet man nedeva un es sāku raudāt,'' smejoties nobeidz Grjazins.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png