profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vasīlijs Grjazins atgriežas un kopā ar brāli Nikolaju izcīna 4.vietu izturības sacīkstēs

Mārtiņš Jankovskis 05.12.2015 - 18:32 Vasīlijs Grjazins atgriežas un kopā ar brāli Nikolaju izcīna 4.vietu izturības sacīkstēs
Vasīlijs Grjazins gatavojas startam. Foto: facebook.com/arcticenergyteam

Sestdien Sočos norisinājās Mitjet Endurance Race sacensības, kurās startēja brāļi Nikolajs un Vasīlijs Grjazini. Atgādināsim, ka sākotnēji bija plānots, ka Vasīlijs, kuram šī pēc smagās avārijas bija atgriešanās autosportā, aizvadīs tikai treniņus, taču pēc tiem sportists nolēma piedalīties arī pašās sacīkstēs. Sacīkstes ilga trīsarpus stundas, kuru laikā sportistiem bija jāveic pieci obligāti pitstopi, kuros bija jāveic braucēju maiņa.


Foto: facebook.com/arcticenergyteam

Kā pēc sacīkstēm sarunā ar portālu Go4speed atzina Vasīlijs Grjazins, tad viņa ekipāža izcīnīja ceturto vietu, lai arī bija iespēja pacīnīties par uzvaru.

''Sacīkstes man ļoti patika, kur kopā ar brāli izcīnījām ceturto vietu, taču bija divi faktori, kas liedza pacīnīties par augstāku vietu. Pirmkārt, visas sacīkstes laikā mašīnai bija problēmas ar motoru, jo brīžiem taisnē bija sajūta, ka kāds auto atlaiž gāzi. Otrkārt, pieļāvu pats kļūdu. Nepareizi sapratu tiesnešu norādījumus, kas, visticamāk, mums arī atņēma uzvaru. Taču kopumā viss ir labi, jo sen nebiju braucis un biju nedaudz aizmirsis, kā braukt. Taču kopumā esmu ļoti, ļoti priecīgs, lai arī kājas šobrīd nedaudz sāp un ir nogurušas. Tagad atpūšos un atdziestu,'' tā Vasīlijs Grjazins, kurš piebilda, ka viņa ilgākais brauciens trasē bija apmēram30 minūtes.

Atgādināsim, ka Vasīlijam priekšā ir vēl viena operācija, jo diemžēl kreisā kāja ir nepareizi saaugusi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png