profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vasīlijs Grjazins pēc treniņiem tomēr nolemj startēt izturības sacīkstēs

Go4speed 04.12.2015 - 19:21 Vasīlijs Grjazins pēc treniņiem tomēr nolemj startēt izturības sacīkstēs
Brāļi Nikolajs un Vasīlijs Grjazini. Foto: Mitjet Series Russia

Jau ziņojām, ka piektdien autosportists Vasīlijs Grjazins pirmo reizi pēc 11.jūlijā piedzīvotās smagās avārijas sēdās pie sporta automašīnas stūres, lai Sočos piedalītos Mitjet Endurance Race sacensību treniņos. Neskatoties uz to, ka sportists joprojām vēl ar grūtībām pārvietojas (ar kruķu palīdzību), Vasīlijs treniņos ļoti labi tika galā ar 230 Zs jaudīgo auto.

Pēc testiem noskaidrojās, ka Grjazins sestdien kopā ar brāli Nikolaju Grjazinu startēs Mitjet Endurance Race izturības sacensībās, kur abi brāļi pārstāvēs vienu komandu. Atgādināsim, ka sākotnēji bija plānots, ka Vasīlijs aizvadīs tikai treniņus.

Šīs sacīkstes ilgs trīsarpus stundas, kuru laikā sportistiem jāveic pieci obligāti pitstopi, kuros jāveic braucēju maiņa.


Foto: Mitjet Series Russia

''Liels paldies šo sacensību organizētājam Staņislavam Sereženkovam. Sākotnēji bija plānots, ka vienā komandā kopā ar Nikolaju brauks tieši Staņislavs, taču viņš savu vietu piešķīra man, kā rezultātā kopā ar brāli braukšu es,'' prieku neslēpj Vasīlijs Grjazins, kurš piebilda, ka testu laikā neizjuta nekādas problēmas.

''Mašīna man ir nepierasta, taču kaut kādas grūtības saistībā ar pedāļiem es neizjutu. Varbūt dažreiz nespiedu tos pietiekami ātri, jo kājas nav vēl īsti pieradušas pie tādas slodzes. Taču jutos labi. Izgāju ārstu komisiju, tāpēc esmu gatavs sacīkstēm. Lielāko daļu sacensībās brauks Nikolajs, tāpēc centīšos viņam neizbojāt laiku, jo es vēl nebraucu ar pilnu gāzi.''

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png