profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kuļikovskim Čehijā 6. vieta, Grenci par nesportisku rīcību izslēdz no sacensībām

Go4speed 06.07.2015 - 14:47 Kuļikovskim Čehijā 6. vieta, Grenci par nesportisku rīcību izslēdz no sacensībām
Jānis Boks. Foto: Jānis Petrānis, Go4speed

Čehijā, Novapakas trasē norisinājās trešais Eiropas autokrosa čempionāta posms. Uz starta SuperBuggy klasē izgāja Jānis Boks, Ervins Grencis un Juris Kuļikovskis, Buggy 1600 klasē startēja Andris Kuļikovskis, bet JuniorBuggy klasē – Justs Grencis.

Kā ziņo autocross.lv, tad pirmā diena tika aizvadīta ar mainīgām sekmēm. Lieliski cīņu sāka Andris Kuļikovskis, savā braucienā gūstot otro vietu, pirmo dienu noslēdzot sestajā vietā Buggy 1600 klases 48 dalībnieku konkurencē. SuperBuggy klasē brālis Juris Kuļikovskis bija spiests izstāties reduktora defekta dēļ.

Neveiksmi piedzīvoja Jānis Boks, kura bagijam jau otrajā aplī, tobrīd atrodoties brauciena līderpozīcijā, radās motora defekts. Taču ar to Boka neveiksmes nebeidzās, jo viņa mašīnā trāpīja arī De Jongs. Ervins Grencis pēc pirmās dienas bija sestajā vietā 48 dalībnieku konkurencē, bet Justs Grencis bija piektais pēc pirmās dienas 14 dalībnieku konkurencē.


Justs Grencis. Foto: Tilo Bretschneider

Arī otrā diena mūsu braucējiem aizritēja ar mainīgām sekmēm. Justs Grencis trešajā kvalifikācijas kārtā pārāk asi trāpīja apmalē, kā rezultātā sajuta sāpes mugurā. Kamēr bija mēģinājums tikt galā ar šo problēmu, tika nokavēts pusfināla starts un sacīkstes mūsu sportistam bija beigušās.

Ervins Grencis, kurš uzvarēja trešajā kvalifikācijas braucienā, savā pusfinālā finišēja, tomēr par nesportisku rīcību vēlāk tika izslēgts no šī brauciena, kā rezultātā sportists neiekļuva finālā. Jānis Boks trešajā kvalifikācijā izstājas, kā rezultātā vēl viens posms pēc uzvaras pirmajā sacīkstē tika noslēgts ar neveiksmi. Tikmēr Andris Kuļikovskis pēc nesekmīga starta Buggy 1600 klasē otro posmu pēc kārtas izcīnīja sesto vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png