profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Drive eO' komanda turpina uzlabot rezultātus Paikspīkas treniņbraucienos, uzrādot absolūti ātrāko rezultātu (VIDEO)

Go4speed 26.06.2015 - 12:37 'Drive eO' komanda turpina uzlabot rezultātus Paikspīkas treniņbraucienos, uzrādot absolūti ātrāko rezultātu (VIDEO)
Publicitātes foto

Ogrē konstruētā elektroauto "PP03" komanda, gatavojoties svētdienas startam Paikspīkas kalnābraukšanas sacensībās, veikusi eksperimentu, lai vēl vairāk palielinātu 1 megavata elektroauto ātrumu. Eksperiments attaisnojis cerības un treniņbraucienos, kas veikti kalna vidējā daļā, Latvijas komanda uzrādījusi absolūti ātrāko rezultātu starp visām komandām. Tuvāko sekotāju 3,54 kilometrus garajā trases vidējā daļā  "Drive eO" komanda apsteidza par nepilnām 10 sekundēm. 

Līdz šim "Drive eO" uzstādītie rezultāti bija pārliecinoši, aizsteidzoties konkurentiem tālu priekšā, taču komanda treniņu laiku Paikspīkā ir izmantojusi lietderīgi un atklājusi, kā vēl vairāk palielināt auto ātrumu, kura uzrāviens līdz 100 km/h ir 2,5 sekundes. "Ļoti interesanti, ka vēlamies šim auto kaut ko noņemt nost, nevis pielikt klāt. Testējām auto ar 10% mazāku jaudu, nekā braucām iepriekš, un izrādījās, ka sajūtas pilotam ir lēnākas, bet laiks - gluži pretēji - labāks," komentē Andris Dambis, "Drive eO" vadītājs.                                                                                                             
Komanda ir veikusi treniņbraucienus visos trīs trases posmos, taču līdz svētdienai turpināsies iegūto datu analīze. Komanda ir pārliecināta un droša par mērķa sasniegšanu. 

Rīsa Milena un Andra Dambja komentāri pēc otrās treniņu dienas:

Rezultātus no kalna vidējās daļas var apskatīt ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png