profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Maskavā startē rallija šovs, Lukjaņuks debitēs ar jauno Subaru (FOTO)

Go4speed 18.04.2015 - 09:07 Maskavā startē rallija šovs, Lukjaņuks debitēs ar jauno Subaru (FOTO)
Lukjaņuks darbībā. Foto: TTK Motorsport Events

Sestdien, 18.aprīlī, Maskavā startēs rallija šovs, kurā piedalīsies ātrākie Krievijas rallija braucēji, kā arī citu valstu sportisti, kuru vidū būs arī ASRT komands pilots Mārcis Ķenavs, kuram piešķirts otrais starta numurs. Tāpat uz starta izies divi SRT komandas piloti - Vasīlijs un Nikolajs Grjazini. Pavisam kopā uz starta izies 44 ekipāžas, kurām būs jāveic astoņi ātrumposmi ar kopējo garumu 37,20 kilometri.


Foto: TTK Motorsport Events

Uz starta redzēsim arī vienu no šī brīža ātrākajiem Baltijas un Krievijas rallija braucējiem Alekseju Lukjaņuku. Šosezon Lukjaņuks Eiropas rallija čempionātā startē ar "Ford Fiesta R5" automašīnu, taču šajā šova krievu braucējs kopā ar savu ierasto stūrmani Alekseju Arnautovu debitēs pie jaunā "Subaru WRX STI 2015" stūres.


Lukjaņuks darbībā. Foto: TTK Motorsport Events

Šī automašīna ir sagatavota ''Uspenskiy Rally Tecnica'' komandā, kur šis auto sevi rallija sacensībās ir pierādījis ļoti labi – otrajā Krievijas rallija čempionāta posmā ar šo auto tika izcīnīta uzvara absolūtajā ieskaitē.


Foto: TTK Motorsport Events

''Rallija šovā esam startējuši divas reizes. Pirmajā reizē braucām ar Evo X, bet otrajā – ar Evo IX. Ar katru reizi pieredze uz asfalta aug, tāpēc mēs jau sākam kaut ko saprast ar asfalta regulējumiem. Protams, ne katru mašīnu var noregulēt ideāli, taču tajā pašā laikā mums jau ir kaut kāda pieredze. Šogad no šī pasākuma sagaiadām labu laiku un labas cīņas. Šis ir lielisks pavasara pasākums, no kura man palikušas tās labākās atmiņas.


Foto: TTK Motorsport Events

Runājot par konkurentiem, Lukjaņuks atzīmēja Mārci Ķenavu. "Pirmie pieci piloti starta sarakstā ir ļoti interesanti. Nezinu, kā brauks latvietis Mārcis Ķenavs, jo viņam, manuprāt, ir asfalta pieredze. Cik atceros, tad viņš startē absolūtajā ieskaitē, tāpēc nav zināms, kas viņam tur motorā un kādi regulējumi."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png