profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc Īrijas testos piedzīvotās avārijas N.Grjazina auto kā jauns (FOTO)

Go4speed 17.04.2015 - 15:50 Pēc Īrijas testos piedzīvotās avārijas N.Grjazina auto kā jauns (FOTO)
Nikolajs Grjazins. Foto: facebook.com/gryazin.nikolay

SRT komanda gatavošanos Īrijas ERČ posmam sāka ar testiem Čehijā. Uz Īrijas posmu, kurā veiksmīgi finišu sasniedza abi SRT komandas piloti (Vasīlijs Grjazins un Ralfs Sirmacis), komanda devās laicīgi, lai paspētu aizvadīt vēl vienus testus jau pa Īrijas ceļiem. Vasīlijs Grjazins un Ralfs Sirmacis šajos testos nevarēja piedalīties (ERČ juniori varēja piedalīties tikai kopīgos vienu dienu oficiālos testos, kuros startēja daudz mašīnu), tāpēc uz starta izgāja Nikolajs Grjazins, kurš nestartē ERČ seriālā, tāpēc viņš testus var aizvadīt kur un kad vēlas. Arī šoreiz šie testi tika aizvadīti ar nolūku, lai pēc tiem varētu padalīties ar svarīgu informāciju pārējiem SRT komandas pilotiem.

Taču diemžēl šie testi SRT komandai un Nikolajam beidzās priekšlaicīgi, jo jaunais sportists avarēja. Ja ekipāža šajā avārijā necieta, tad auto bija pamatīgi apskādēts. "Par vēlu nobremzējām. Noskrējām no ceļa un avarējām. Pašiem viss kārtībā, bet mašīna cieta visai smagi," tā toreiz pēc avārijas portālam Go4speed atzina Nikolajs Grjazins.


Foto: No sportista privātā arhīva

''Muļķīga kļūda,'' autosport.com.ru saka Grjazinu tēvs, bijušais Krievijas rallija čempions Staņislavs Grjazins. ''Pēc liela ātruma Nikolajs par vēlu sāka bremzēt. Ņemot vērā, ka testu laikā lija un tajā vietā bija nogāze, viņš nespēja sabremzēties.''

''Līkumā bija krūmi un sākotnēji bija doma, ka, ja tiem krūmiem izlidos cauri, tad varēs iebraukt pļavā. Taču tajā vietā starp krūmiem un pļavu bija kritums, apmēram metru dziļš. Mašīna nolidoja no ceļa un caur priekšu uzmeta vairākus kūleņus. Lai arī mašīna šajā negadījumā cieta visai smagi, ekipāža necieta. Šis nebija tas auto, ar kuru bija jābrauc Vasīlijam, taču tas, iespējams, atstāja sekas uz Vasīliju, jo pilots tā arī netika pie tik vērtīgās informācijas."


Grjazina auto pēc avārijas. Foto: No sportista privātā arhīva

Taču nu abi Grjazini jau šajā nedēļas nogalē startēs Maskavā notiekošajā rallija šovā. Nesen Grjazini Biķerniekos aizvadīja testus, kuru laikā Nikolajs pateicās SRT komandas mehāniķiem par salaboto mašīnu, kura atkal izskatās kā jauna.


Foto: facebook.com/ttkme

''Puiši no SRT komandas ir vienkārši lieli malači. Viņi deviņās dienās sataisīja principā vēl vienu jaunu Peugeot 208 R2 automašīnu,'' saka jaunākais no Grjaziniem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png