profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvijas Legend Car braucēji gatavi otrajam Ziemeļeiropas zonas posmam Pērnavā

Go4speed 29.06.2018 - 10:22 Latvijas Legend Car braucēji gatavi otrajam Ziemeļeiropas zonas posmam Pērnavā
Foto: Indrek Allik

Gaidāmajā nedēļas nogalē Pērnavā norisināsies otrais Ziemeļeiropas zonas (NEZ) posms Legend Car automašīnām un trešais sezonas posms Baltijas autošosejas čempionāta un “Dzintara aplis” dalībniekiem. “Estonian Grand Prix 2018” tiks aizvadīts auto24ring trasē no 29. jūnija līdz 1. jūlijam.

NEZ Legend Car klasē Latviju pārstāvēs seši sportisti – Jānis Horeliks, Uldis Timaks, Valters Zviedris, Garijs Rožkalns, Ernests Veismanis un Mārtiņš Steinerts.


Jaudīgajā Baltic Touring Car klasē plaši pārstāvēta arī Latvija. Foto: Raimonds Volonts

Latviešu sportisti starp pirmo un otro NEZ posmu paspējuši paviesoties arī Somijā, kur Ahvenisto trasē tika aizvadīts Somijas čempionāta otrais posms. Spēcīgais somu braucēju sastāvs un mājas trase mūsu sportistiem neatstāja cerības uz augstām pozīcījām. Kvalificēties augstajā sestajā pozīcijā no 34 dalībniekiem izdevās Valteram Zviedrim. Zviedris uzrādīja arī augstāko rezultātu starp latviešu sportistiem sacīkstēs – 10. vieta pirmajā sacensību braucienā. Latviešu sportisti piedzīvoja arī neveiksmes – otrajā braucienā, izslīdot no trases, no sacensību brauciena bija spiesti izstāties gan Valters Zviedris, gan Uldis Timaks.

Pērnavā tiks aizvadīts arī Baltijas čempionāta trešais posms ar rekordlielu un spēcīgu dalībnieku sastāvu “Baltic Touring Car” klasē, kur pieteikušies 23 dalībnieki. Tostarp arī pieci Latvijas pārstāvji – Roberts Rode, Pāvels Ščapovs, Edgars Bundzis, Reinis Lazdiņš un Agris Petrovskis.

Svētdien sezonas 3. posmu aizvadīs "Dzintara aplis" dalībnieki. Foto: Raimonds Volonts

Pērnavas trasē sacentīsies arī “Hankook Trophy” klašu dalībnieki, kā arī vēsturisko automobiļu seriāla “Dzintara aplis” pārstāvji Historic Formula, VAZ un Volga klasēs.

Sacensību tiešraide būs skatāma “Baltic Touring Car Championship” Facebook lapā un mājaslapā www.batcc.eu.

Dalībnieku saraksti apskatāmi ŠEIT. Ar pasākuma programmu var iepazīties ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png