profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ervinam Grencim sāpīga neveiksme Francijas posmā

Go4speed 22.07.2019 - 10:55 Ervinam Grencim sāpīga neveiksme Francijas posmā
Foto: Jānis Klāks, JanciskoMedia

Lai gan Francijas posma kvalifikācijas fāzē Ervins Grencis aizvadīja vienu no saviem labākajiem Eiropas autokrosa čempionāta posmiem, svētdien cīņa šokējoši aprāvās pusfinālā, kad Ervins izstājās pirmajā aplī, ziņo autocross.lv.

Grencis pēc uzvaras sestdien pirmajā kvalifikācijā turpināja iesākto arī svētdien, pārliecinoši gūstot panākumus gan otrajā, gan trešajā priekšbraucienā. Tas deva iespēju pusfinālā startēt no pirmās starta vietas, kas solīja lielisku iespēju nodrošināt pirmo starta vietu arī finālā. Taču sacensību rezultātu protokoli pēkšņi demonstrēja sliktāko scenāriju – Grencis, kā arī vēl viens favorīts atraktīvais čehs Jakubs Kubičeks abi palika stāvam trasē jau pusfināla pirmajā aplī.

Pusfināla startā Ervinam izvērtās cīņa ar Džoniju Feilādu. Francūzis uz brīdi bija priekšā Grencim, bet Ervins lauzās atpakaļ līderpozīcijā. Nonācis vadībā, Ervins saņēma sitienu pa sānu, kā rezultātā uzlidoja valnī. Nokrītot atpakaļ trasē Grenča bagijs bija pa ceļam visam pārējam pusfināla kolektīvam, kā rezultātā izstājās aī Kubičeks, kurš ieskrēja latvieša mašīnas aizmugurē. Grencis vēl tika līdz nākamajam pagriezienam, taču ar to brauciens arī bija galā.

Francijā tiek aizvadīts sestais posms no Eiropas čempionāta deviņām sacensībām, tāpēc briestošais perfektais rezultāts lieti būtu noderējis cīņā par šā gada čempionāta medaļām. Šāds iznākums būs trieciens pa Ervina pozīcijām jau tā morāli smagā sezonā, kad daudz nianšu norisinās ne tikai trasē, bet arī sportista nometnē.

Sezonā atlikuši trīs posmi – otrā Čehija, otrā Francija un fināls Itālijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png