profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ervins Grencis Eiropas autokrosa čempionāta posmā Lietuvā izcīna 4.vietu

Go4speed 10.06.2019 - 15:28 Ervins Grencis Eiropas autokrosa čempionāta posmā Lietuvā izcīna 4.vietu
Foto: Autocross.lv

Latvijas bagiju braucējs Ervīns Grencis svētdien Vilkiču klasē Lietuvā izcīnīja ceturto vietu Eiropas autokrosa čempionāta trešajā posmā "SuperBuggy" klasē, vēsta portāls ''Sportacentrs.com'', atsaucoties uz autocross.lv sniegto informāciju.

Sacensībās Eiropas čempionāta ieskaitē uz starta stājās Ervins, Justs un Kristiāns Grenči, kā arī Juris un Andris Kuļikovski, kamēr nacionālajā klasē startēja Mareks un Rihards Daiņi, Edijs Ošs un Kaspars Silenieks. Kuļikovski un R. Dainis pirms nedēļas Mūsas trasē piedzīvoja defektus, bet pa nedēļu spēja salabot savus braucamos.


Foto: Autocross.lv

"JuniorBuggy" klasē K.Grencis palika pēdējā 12. vietā un finālu nesasniedza. Tikmēr "Buggy 1600" klasē A. Kuļikovskis pusfināla braucienā palika sestajā vietā, vien pāris sekundes desmitdaļas no iespējas braukt finālā.

Visbagātāk pārstāvēta bija prestižākā "SuperBuggy" klase, tiesa, pilnvērtīgi startēja vien trīs sportisti, jo J. Kuļikovskis jau pašā ievadā izstājās tehnisku problēmu dēļ. Pusfinālā E. un J. Grenči bija vienā braucienā un izcīnīja attiecīgi otro un trešo vietu, bet pēc tam finālā kārtējo uzvaru guva Bernds Štūbe, tiekot pie šīs sezonas trešās uzvaras trijos posmos. Tikmēr Grenči pretim finišam brauca uzreiz aiz trijnieka, turklāt Justs pašās brauciena beigās noslāpa. Līdz ar to E. Grencis izcīnīja ceturto vietu, bet viņa dēls - devīto.

TouringAX finālā Fejfārs brauca kā pirmais, taču Furažkins atrada risinājumu, kā apdzīt vienu no titulētākajiem aktīvajiem Eiropas čempionāta braucējiem, izcīnot uzvaru. Fejfārs otrais, bet trešais - Vibornijs.


Foto: Autocross.lv

Savukārt Nacionālajā klasē fināla sākumā uz brīdi vadībā izvirzījās Silenieks, taču lielā cīņā viņa automašīnu pēdējā līkumā sagrieza un situāciju izmantoja Ošs, kurš izcīnīja uzvaru. Savukārt Mareks Dainis burzmā izrāva trešo vietu.

"Sen nebiju tik labi juties! Pjedestāli ir vajadzīgi motivācijai, citādi zūd interese un negribas vairs neko darīt. Beidzot jūtos lieliski," izteicās Ošs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png